2014/04/20, 08:38 PM
مرسی سمیرا جان
دفترچه بیمه ت رو ندیده بود؟
مرسی ناهید جون
چند سال پیش از اداره راهنمایی رانندگی پرسیدم ولی فکر کرد یه چشمم کاملا نابیناست گفت با شرایط خاص میتونی بگیری(دنده اتومات و...)منم بی خیال شدم خودمم چند نفر می شناسم که با وجود اینکه یه چشمشون نابیناست گواهینامه دارند ولی تازگیا سختگیریا بیشتر شده.
نمیدونم برای معاینه ی چشم، از پشت دستگاه هم چشم رو بررسی می کنن یا نه البته فکر کنم احتمال 99% این کارو بکنن

دفترچه بیمه ت رو ندیده بود؟

(2014/04/19, 10:56 PM)nahid نوشته است: نیلو جون میفهمم چی میگی چون خودمم با این چراها مواجه شدم هم تو رانندگی هم غیر از اون که به قدری می پرسن که با هیچ دلیلی هم قانع نمیشن !
به نظرم باید از یه جایی پرسید شرایط چیه . کسی رو میشناسم که اصلا یک چشمش نابیناست ( به علت صدمه در کودکی) ولی رانندگی میکنه ، پس اون چطور گواهینامه گرفته ؟
مرسی ناهید جون

چند سال پیش از اداره راهنمایی رانندگی پرسیدم ولی فکر کرد یه چشمم کاملا نابیناست گفت با شرایط خاص میتونی بگیری(دنده اتومات و...)منم بی خیال شدم خودمم چند نفر می شناسم که با وجود اینکه یه چشمشون نابیناست گواهینامه دارند ولی تازگیا سختگیریا بیشتر شده.
نمیدونم برای معاینه ی چشم، از پشت دستگاه هم چشم رو بررسی می کنن یا نه البته فکر کنم احتمال 99% این کارو بکنن

"حبابها همیشه قربانی هوای درون خودشان هستند!"