(2014/04/13, 10:50 PM)baharan نوشته است: دوستانیکه سینووکس تزریق می کنن...کسی تجربه خارش پوست و حالت اگزمارو تجربه کردن؟؟؟نزدیک یک ماهه شبها بخصوص قسمت های مختلف بدنم به خارش می افته...همه چیو تست کردم از تغییر لباس تا خوردن انواع خنکی ها....اما هیچ تغییری نکرده....4شنبه وقت دکتر دارم.گفتم ببینم تا برم پیش دکترم کسی تجربه داشته یانه؟؟
بهتره یه آزمایش کبدی بدی شاید آنزیمات بالا رفته
(2014/04/13, 11:22 PM)SSA نوشته است: من اغلب خارش پوست بخصوص موقع خواب دارم.
اما فکر میکنم بخاطر خشکی پوست باشه.
نمیدونم دلیلش سینوکس هست یا نه.
ولی حدود یک ساله بهش مبتلا شدم.
برای رفعش از مرطوب کننده استفاده میکنم.
اما در ظاهر چیزی دیده نمیشه.
بهترین کار استفاده از صابونهای با قلیای کم، یعنی PH نزدیک 5/5 باشه که نزدیک PH پوست باشه و استفاده از لوسیون بدن مرطوب کننده و کرم مرطوب کننده
(2014/04/14, 02:01 PM)maryam 63 نوشته است: من پوستم خشک نیست ولی موقع خواب دچار خارش میشه نمیدونم از عوارض سینووکس هست یا نه. ازمایش کبد هم دادم مشکلی نبوده. خداروشکر تزریق سینووکس عوارض زیادی برای من نداشته به جز سردرد شدید که همون شب اول دچارش میشم و تا صبح خوب میشه. سابقه میگرن داشتم فکر میکنم به خاطر همون باشه سینووکس تشدیدش میکنه ولی خیلی بدتر از قبل سردرد میگیرم خیلی شدیدتر هیچ مسکنی ارومترش نمیکنه
تغییرات در نوع پوست یعنی خشک یا چرب شدن مربوط به دارو نیست، برای سر دردت هم نیم ساعت قبل از تزریق مسکن بخور.
(2014/04/14, 02:56 PM)nahid نوشته است: من گاهی خارش پوست سر رو دارم و همین طور گاهی جوش و آکنه که میتونه از عوارض دارو باشه.پوستم خیلی بد شده ، جای جوش ها مونده و منم حوصله ندارم دکتر پوست برم !
اینهایی که گفتی مربوط به دارو نمیشه ولی اگه بری دکتر پوست مسائل برطرف می شه.