2014/03/29, 10:38 PM
من سه ساله دارم سینووکس استفاده میکنم اصلاااااااااا بدنم عادت نمیکنه به این امپول مزخرف. همه جور مسکنی خوردم ولی متاسفانه بدنم برعکس امپول به مسکن عادت میکنه و دیگه مسکن زیاد تاثیر نمیکنه رو بدنم. در حال حاضر هم از پانادول فوق العاده قوی استفاده میکنم که در حد چند ثانیه درد رو ساکت میکنه...
ولی یه روش دیگه !!!! همونجوری که میدونین آمپول سینووکس رو باید طوری کنترل کرد که قطره قطره بیاد اگه یه لحظه دست شل بشه همه مایع با فشار میره تو شیشه کف میکنه
من قبل از اینکه سرسوزن رو رو سرنگ بذارم یه لحظه سرسوزن رو فرو میکنم تو شیشه فوری در میارم تا اون خلاء داخلش از بین بره بعد اب مقطر رو داخلش میریزم ((این کار باعث میشه هم مایع یهو خالی نشه تو شیشه هم احساس میکنم از درد عضلانی کم میشه)) .... واسه من که اینجوریه.
ولی یه روش دیگه !!!! همونجوری که میدونین آمپول سینووکس رو باید طوری کنترل کرد که قطره قطره بیاد اگه یه لحظه دست شل بشه همه مایع با فشار میره تو شیشه کف میکنه
من قبل از اینکه سرسوزن رو رو سرنگ بذارم یه لحظه سرسوزن رو فرو میکنم تو شیشه فوری در میارم تا اون خلاء داخلش از بین بره بعد اب مقطر رو داخلش میریزم ((این کار باعث میشه هم مایع یهو خالی نشه تو شیشه هم احساس میکنم از درد عضلانی کم میشه)) .... واسه من که اینجوریه.
پروردگارم ! آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و آنچنان بمیرانم که به وجد نیاید کسی از نبودنم.