2014/03/23, 02:33 PM
پویش جون چرا داروی سینووکس رو عوض کردی با کوپامر ؟؟؟؟ میشه بگی ؟
من از شهریور87که بیماریم تشخیص داده شدسینووکس می زدم.به گفته دکترم بیماریم شدیدهم نبود با یک دوره پالس گرفتن شاید تا سالها حمله ای نداشتم ومشکلی هم نداشتم.اما تقدیراین بود که با تشخیص اشتباه یک دکتر!تمامی اعصاب بدنم درگیر شد واز کارافتاد.شدم یک تکه گوشت
باعنایت خداوند وتوسلات مامانم به ائمه معصومین مسیر درمانم تغییر پیدا کرد وبیماریم تشخیص داده شد وبعداز گرفتن اولین دوز دارو توانستم با تکیه به واکر وکمک روی پام بایستم و...............از اون روزسینووکس میزدم وباهاش مشکلی نداشتم اما سنگینی پای راستم ومشکل با پستی وبلندی حتی دو سه سانت وپله های بدون نرده ودیوار هنوز برام یادگار مونده.
با سفر دکترم به آمریکا؛مجبور شدم پیش دکتر دیگه ای برم.ایشون با دیدن ام آرآی ومدارک پزشکیم گفتندالان وضعیتت مورد رضایت است اما با وجود اسپاسم های مکررکمرم و درگیری نخاعم برای اینکه ده سال آینده مشکل نداشته باشم نظرشان تجویز داروی قویتر بود.با دوتا دکتر دیگرهم مشورت کردم نظرشان مثبت بود.این شد که تغییر دادم.
میدونید الان ناظرین میگن اسپم دادیم واینجوری نگاهمون میگنن

من از شهریور87که بیماریم تشخیص داده شدسینووکس می زدم.به گفته دکترم بیماریم شدیدهم نبود با یک دوره پالس گرفتن شاید تا سالها حمله ای نداشتم ومشکلی هم نداشتم.اما تقدیراین بود که با تشخیص اشتباه یک دکتر!تمامی اعصاب بدنم درگیر شد واز کارافتاد.شدم یک تکه گوشت

با سفر دکترم به آمریکا؛مجبور شدم پیش دکتر دیگه ای برم.ایشون با دیدن ام آرآی ومدارک پزشکیم گفتندالان وضعیتت مورد رضایت است اما با وجود اسپاسم های مکررکمرم و درگیری نخاعم برای اینکه ده سال آینده مشکل نداشته باشم نظرشان تجویز داروی قویتر بود.با دوتا دکتر دیگرهم مشورت کردم نظرشان مثبت بود.این شد که تغییر دادم.
میدونید الان ناظرین میگن اسپم دادیم واینجوری نگاهمون میگنن

دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده