2014/03/19, 12:25 AM
(2014/03/18, 11:53 PM)محمد علی نوشته است:حرف من اینه که آقای شیخ الاسلامی اجازه نداره به بیماری که دکتر اصلیش و اونی که مدتی زیر نظرش بوده بگه داروت رو قطع کن(2014/03/18, 11:23 PM)paeazan نوشته است: با اجازه مدیریت سایت بنظر من این تاپیک باید حذف بشه
و همش تبلیغاته
من بیمارای ایشون رو دیدم.بقول خودش ویتامین درمانی میکنه
ویتامین E میده و ویتامین D و نوروبیون و دگزا
اوایل هر روز دگزا میده به بیمارش و بعدش دو روزی یک بار و بعدش هفته ای یک بار
همشهری خودم رفته پیش این آقا جالش فوق العاده خوب شده اما فقط برای سه ماه
چون این دکتر مجترم به این هم شهری من گفته بود سینوکست رو قطع کن و اون هم حرفش رو گوش داده بود اماااااا بعد از سه ماه حالش بد شده بود.میگفت فقط میتونم تا دم در خونه برم و نه بیشتر
من هم گفتم خب تو داروی کنترلیت (سینوکس) رو قطع کردی وبه خاطر همین بیماریت پیشرفت کرده
اولا که همه دکترا دگزا میدن اونم یه نوع کورتنه اگه حمله قوی باشه پردنیزولون اگه ضعیف باشه دگزامتازون پس این دکترم چیز بدی نمیده
ثانیا اونایی که امپولاشونو قطع نکردن و حتی دیگه تا دم در هم نمیتونن برن چی پس ربطی به قطع کردن یا نکردن دارو نداره
در یه کلام علم پزشکیم خودش گیج میزنه همش ازمون و خطاست
ماها مثلا من هم داروی اصلیم که کوپامر هست رو استفاده میکنم و هم ویتامین میخورم و هم نوروبیون.اخیرا هم کورتن میزنم با نظر پزشکم هر ماه
آقا علی این آمپولهای اینترفرون فقط تا 34% حدودا از پیشرفت بیماری جلوگیری میکنن و نه صد در صد.با توجه به نوع ام اس امکانش هست که حتی با تزریق این داروها باز هم بیماری شخص پیشرفت کنه
حالا شما فرض کن که این آمپول رو نزنه خب این 34% از پیشرفت بیماری جلوگیری نمیشه
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد