(2014/02/24, 05:53 PM)الی کوچولو نوشته است:منم گفتم این فردیه(2014/02/24, 05:37 PM)hessam نوشته است:(2014/02/24, 05:29 PM)الی کوچولو نوشته است:منظورتان را توجه نمی شم(2014/02/23, 12:43 PM)hilda نوشته است: ممنونم دوست عزیز از اطلاعاتی دادی
تزریقش مثل ربیفه؟؟؟
بله؛ همه چیزش مثل ربیفه و تنها فرقی که داره رایگان بودنشه
آیا در همه این گونه هست ؟ ( لطفا با سند مدرک توضیح بدهید البته من خلاف حرف شما را با آزمایش کبدی البته این فردیه یعنی در بعضیا هست یا در بعضیا نیست نشان می دم )
یا فقط یک تجربه فردیه
بله درست میفرمایید؛ من طی این مدت بارها آزمایش آنزیمهای کبد رو انجام دادم. دیروز جواب آخرین آزمایشم رو گرفتم و همه چیز عالی بود
زیر نظر فوق تخصص غدد هم هستم و ایشان چند ماه یکبار آزمایشات تیروئید و سلولهای خونی و ... رو برای من تجویز میکنند و جواب اونها هم عالیه
دیگه چه دلیلی داره که من بگم رسیژن بده و فقط ربیف خوبه!؟ قرار نیست همیشه یه داروی ایرانی بد باشه
یعنی در یک نفر که داره مثلا ایرانیش را استفاده می کنه تمام آزمایشات خوب باشه ولی در یک نفر دیگه که داره خارجی را استفاده می کنه بد باشه و یا بر عکس در یک نفری که ایرانی را استفاده می کنه بد و در یکی دیگه که خارجی را استفاده می کنه عالی باشه
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems