2010/10/08, 09:20 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/10/08, 09:45 PM، توسط TootFarangi.)
(2010/10/08, 05:17 PM)mehdi3445 نوشته است: همون کوه نوردی و حموم و دویدن و ...
قبل ار این حمله آخریم 3 کیلومتر می دویدم الان می ترسم راستش اما 500 600 متر رو راحت میدوم
تازه پله ها رو هم 3 تا یکی می پرم بالا.
خوب شما لابد نیازی به این کار نداشتین که براتون تجویز کنن دوست عزیز .
در ضمن اینکه پلاسمافرز رو به هر کسی نمی دن و معمولا دکتر ها هم تجویزش نمی کنن لااقل الان شاید 5 سال دیگه این کارو بکنن

پلاسما فرز چیست و چه می کند ؟
در روش تعويض پلاسماي خون، پزشكان تا آنجا كه ممكن است پلاسماي خون بيمار را بيرون مي كشند (پلاسما به قسمت مايع خون به غير از گلبولهاي آن گفته مي شود) سپس بجاي آن پلاسمهاي مصنوعي را كه از پروتئين و نمك ساخته شده وارد رگهاي بيمار مي كنند. اين كار با استفاده از دستگاهي به نام ماشين پلاسما فرز (Plasma Pheresis) انجام مي شود. در هربار حدود نصف فنجان تا يك و نيم فنجان خون بيمار گرفته مي شود، پلاسماي آن از گلبولها جدا مي گردد، پلاسما دور ريخته مي شود، گلبولهاي جدا شده با پلاسماي مصنوعي مخلوط مي شود و از
طريق يك رگ ديگر بيمار، به او باز گردانده مي شود. اين كار به مدت چند ساعت و چند جلسه انجام مي شود تا خون بيمار از پلاسماي طبيعي خودش پاك گردد.
منطقي كه پشت اين روش نهفته است آن است كه از آنجايي كه پلاسماي خون حالوي آنتي باديها و ساير مواد شيميايي ايمني خون مي باشد كه به ميلين حمله مي كنند، تعويض آن با پلاسماي مصنوعي بايد از روند خود ايمني حمله به ميلين جلوگيري نمايد.
نتايج اوليه روش درماني كه در كلينيك مايو (Mayo) در آمريكا انجام شده است نشان مي دهد كه بيماران مبتلا به ام اس كه در عرض دو هفته هفت بار تعويض پلاسما شده اند بهبود قابل توجهي پيدا كرده اند، گرچه اين افراد به علت از دست دادن مقدار زيادي از گلبولهاي قرمزشان تا حدودي كم خون شده اند. پزشكان اميدوارند كه با اصلاح اين روش و رفع معايب آن، از اين مشكل كم خوني نيز رهايي يابند و اين روش را بتوان به خوبي براي بيماراني كه به ساير درمانهاي ام اس جواب نمي دهند، بكار برد.
منبع
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth