2014/02/18, 03:14 AM
علت تلخی لیموشیرین، وجود موادی به نام نارنجین و لیمونین است. هنگامی که میزان مواد قلیایی در یک ماده طبیعی مانند میوه زیاد باشد، هنگام برش میوه و قرار گرفتن در معرض هوا، طعم آن تلخ میشود که البته این تلخی جزء طبیعت این میوه است و اثر سوئی بر سلامت انسان و دستگاه گوارش ندارد.
زمانی که لیموشیرین را برش میزنیم، لیمونین و نارنجین موجود در آن با اکسیژن هوا ترکیب شده و تلخ میشوند.
در بین مرکبات، نارنج و لیمو هر دو این ویژگی را دارند و هر چه درجه شیرینی یک میوه بیشتر باشد تلخی خود را بیشتر نشان میدهد.
زمانی که لیموشیرین را برش میزنیم، لیمونین و نارنجین موجود در آن با اکسیژن هوا ترکیب شده و تلخ میشوند.
در بین مرکبات، نارنج و لیمو هر دو این ویژگی را دارند و هر چه درجه شیرینی یک میوه بیشتر باشد تلخی خود را بیشتر نشان میدهد.
خدایا شکرت....