2010/10/05, 12:50 PM
امگا - 3 موجود در گردو از بروز حمله قلبي جلوگيري ميكند.
گردو علاوه بر اينكه يك ميوه خوشمزه است مزاياي فراوانی براي سلامتي دارد .مطالعات جديد نشان ميدهد كه گردو حاوي اسيدهاي چرب امگا - ٣ است. ماهي شناخته شدهترين منبع اين گروه از چربيهاي مفيد است اما گردو حاوي نوع امگا - ٣ با عنوان اسيد آلفا لينولينك (ALA) است.
به گفته محققان مصرف اين اسيد چرب، فرد را در برابر حمله قلبي محافظت ميكند. مطالعات نشان ميدهد كه ٢ گرم در روز اسيد آلفا لينولينك كه در يك اونس گردو يافت ميشود، براي دستيابي به اين مزايا كافي است.
مغز گردو داراي چند اسيد آلفا و ويتامينهاي A، B ،D و E است. مقدار فسفر موجود در مغز گردو با ماهي، برنج و حتي تخم مرغ برابر است. در مغز گردو پروتئين، فيبر، منگنز، منيزيم و مس هم وجود دارد.
برگ و پوست اين ميوه مقوي است و خاصيت تصفيه كنندگي خون را دارد. از برگ و پوست ميوه گردو به خاطر وجود ماده تلخ و تانن براي درمان بيماريهاي پوستي استفاده ميشود.
مغز گردو همچنين حاوي تركيباتي به نام استرول است كه به لحاظ ساختار شيميايي شبيه به كلسترول هستند. برخي از استرولهاي گياهي در طی گوارش و در جريان عمل هضم جذب نميشوند و مسير جذب كلسترول در جريان خون را نيز مسدود ميكنند. يك اونس مغز گردو حاوي ٥٠ ميلي گرم استرول گياهي است كه دانشمندان معتقدند اين ماده نقش مهمي در حفاظت شيميايي و نيز حفاظت عروقي در بدن ايفا ميكند.
به علاوه گردو حاوي فلاونوئيدي بنام اسيد الاژيك است كه اين ماده ميتواند رشد سلولهاي سرطاني را مسدود كند.
در هر ١٠٠ گرم مغز گردوي خام و خشك به ترتيب ٣/٥ گرم آب، ١٤/٨ گرم پروتئين، ٦٥ گرم مواد چربي، ١٣ گرم مواد نشاستهاي، ١٠٠ ميلي گرم كلسيم، ٣٨٠ ميلي گرم فسفر، ٣ ميلي گرم آهن، ٢ ميلي گرم سديم، ٥٠ ميلي گرم پتاسيم، ٣٠ واحد ويتامين آ - ٠/٣٥ ميلي گرم ويتامين ب -6، ٠/١٢ ميلي گرم ويتامين ب-2، ١ ميلي گرم ويتامين ب-3 و ٢ ميلي گرم ويتامين c وجود دارد.
به لحاظ خ تصفيه كنندگي خون را دارد. از آنجا كه اين ميوه داراي مس است به جذب آهن در بدن كمك ميكند.
براي درمان بيماريهاي ريوي استفاده ميشود. دل پيچه را آرام ميكند. مخلوط گردو، عسل و مربا براي تقويت اشخاص لاغر بسيار مفيد است. مصرف گردو از بدن در برابر تشكيل سنگ كليه و سنگ كيسه صفرا محافظت ميكند. مصرف گردو به همراه موز و انجير نيز تقويت كننده مغز و تمركز است.
گردو علاوه بر اينكه يك ميوه خوشمزه است مزاياي فراوانی براي سلامتي دارد .مطالعات جديد نشان ميدهد كه گردو حاوي اسيدهاي چرب امگا - ٣ است. ماهي شناخته شدهترين منبع اين گروه از چربيهاي مفيد است اما گردو حاوي نوع امگا - ٣ با عنوان اسيد آلفا لينولينك (ALA) است.
به گفته محققان مصرف اين اسيد چرب، فرد را در برابر حمله قلبي محافظت ميكند. مطالعات نشان ميدهد كه ٢ گرم در روز اسيد آلفا لينولينك كه در يك اونس گردو يافت ميشود، براي دستيابي به اين مزايا كافي است.
مغز گردو داراي چند اسيد آلفا و ويتامينهاي A، B ،D و E است. مقدار فسفر موجود در مغز گردو با ماهي، برنج و حتي تخم مرغ برابر است. در مغز گردو پروتئين، فيبر، منگنز، منيزيم و مس هم وجود دارد.
برگ و پوست اين ميوه مقوي است و خاصيت تصفيه كنندگي خون را دارد. از برگ و پوست ميوه گردو به خاطر وجود ماده تلخ و تانن براي درمان بيماريهاي پوستي استفاده ميشود.
مغز گردو همچنين حاوي تركيباتي به نام استرول است كه به لحاظ ساختار شيميايي شبيه به كلسترول هستند. برخي از استرولهاي گياهي در طی گوارش و در جريان عمل هضم جذب نميشوند و مسير جذب كلسترول در جريان خون را نيز مسدود ميكنند. يك اونس مغز گردو حاوي ٥٠ ميلي گرم استرول گياهي است كه دانشمندان معتقدند اين ماده نقش مهمي در حفاظت شيميايي و نيز حفاظت عروقي در بدن ايفا ميكند.
به علاوه گردو حاوي فلاونوئيدي بنام اسيد الاژيك است كه اين ماده ميتواند رشد سلولهاي سرطاني را مسدود كند.
در هر ١٠٠ گرم مغز گردوي خام و خشك به ترتيب ٣/٥ گرم آب، ١٤/٨ گرم پروتئين، ٦٥ گرم مواد چربي، ١٣ گرم مواد نشاستهاي، ١٠٠ ميلي گرم كلسيم، ٣٨٠ ميلي گرم فسفر، ٣ ميلي گرم آهن، ٢ ميلي گرم سديم، ٥٠ ميلي گرم پتاسيم، ٣٠ واحد ويتامين آ - ٠/٣٥ ميلي گرم ويتامين ب -6، ٠/١٢ ميلي گرم ويتامين ب-2، ١ ميلي گرم ويتامين ب-3 و ٢ ميلي گرم ويتامين c وجود دارد.
به لحاظ خ تصفيه كنندگي خون را دارد. از آنجا كه اين ميوه داراي مس است به جذب آهن در بدن كمك ميكند.
براي درمان بيماريهاي ريوي استفاده ميشود. دل پيچه را آرام ميكند. مخلوط گردو، عسل و مربا براي تقويت اشخاص لاغر بسيار مفيد است. مصرف گردو از بدن در برابر تشكيل سنگ كليه و سنگ كيسه صفرا محافظت ميكند. مصرف گردو به همراه موز و انجير نيز تقويت كننده مغز و تمركز است.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش