کلم بروکلی
خوردن كلم بروكلي ازابتلا به سرطان مثانه پيشگيري ميكند.خوردن كلم بروكلي نه تنها ازابتلا به سرطان مثانه پيشگيري ميكند بلكه پيشرفت سرطان را در مبتلايان هم كند ميكند.
تحقيقات نشان ميدهد تركيبات موجود در كلم بروكلي سلولهاي سرطانی مثانه به ويژه سلولهاي مهــاجمي را که به سـرعت درســراسربدن انتشار مييابند مهار ميكند.
به نظر ميرسد اين تركيبات تاثيرات زيستي خاصي در كاهش سرعت رشد سرطان مثانه دارند. با وجود اين هنــوز نميتوان گفت براي بهره مندي از تاثير مثبت كلم بروكلي روزانه چه ميزان كلم بايد خورده شود.
خوردن ميوه و سبزيجات براي حفظ سلامتي و پيشگيري از بيماريها بسيار موثر است. تحقيقــــات قبلي نشان داده بود ميــــزان ابتلا به سرطان مثانه با خوردن كلم بسيار كمترمی شود.
كلم بروكلي و ساير سبزيجات برگ دار حاوي تركيبي شيميايي هستند كه به ايزوتيو سيانيت تبديل ميشود. اين ماده يك ضد سرطان محسوب ميشود.
بر اساس نتايج آخرين تحقيقات كه در هجدهمين نشست سالانه انجمن فناوري غذا مطــــرح شد خوردن كلم بروكلي، جوانه كلم بروكلي، كلم گل، كلمپيچ، و كاهو از ابتلا به سرطان پيشگيري ميكند.
ميزان بالاي "ايزو تيو سيانيت" موجود در جوانههاي كلم بروكلي در مقايسه با كلم بروكلي كاملا رسيده به مراتب بيشتر است.
متخصصان توصيه ميكنند حتما در رژيم غذايي خود سبزيجات را بگنجانيد.
سبزيجات نه تنها براي حفظ سلامت بسيارموثر است بلكه از ابتلا به بسياري از بيماريها هم پيشگيري ميكند.
خوردن كلم بروكلي ازابتلا به سرطان مثانه پيشگيري ميكند.خوردن كلم بروكلي نه تنها ازابتلا به سرطان مثانه پيشگيري ميكند بلكه پيشرفت سرطان را در مبتلايان هم كند ميكند.
تحقيقات نشان ميدهد تركيبات موجود در كلم بروكلي سلولهاي سرطانی مثانه به ويژه سلولهاي مهــاجمي را که به سـرعت درســراسربدن انتشار مييابند مهار ميكند.
به نظر ميرسد اين تركيبات تاثيرات زيستي خاصي در كاهش سرعت رشد سرطان مثانه دارند. با وجود اين هنــوز نميتوان گفت براي بهره مندي از تاثير مثبت كلم بروكلي روزانه چه ميزان كلم بايد خورده شود.
خوردن ميوه و سبزيجات براي حفظ سلامتي و پيشگيري از بيماريها بسيار موثر است. تحقيقــــات قبلي نشان داده بود ميــــزان ابتلا به سرطان مثانه با خوردن كلم بسيار كمترمی شود.
كلم بروكلي و ساير سبزيجات برگ دار حاوي تركيبي شيميايي هستند كه به ايزوتيو سيانيت تبديل ميشود. اين ماده يك ضد سرطان محسوب ميشود.
بر اساس نتايج آخرين تحقيقات كه در هجدهمين نشست سالانه انجمن فناوري غذا مطــــرح شد خوردن كلم بروكلي، جوانه كلم بروكلي، كلم گل، كلمپيچ، و كاهو از ابتلا به سرطان پيشگيري ميكند.
ميزان بالاي "ايزو تيو سيانيت" موجود در جوانههاي كلم بروكلي در مقايسه با كلم بروكلي كاملا رسيده به مراتب بيشتر است.
متخصصان توصيه ميكنند حتما در رژيم غذايي خود سبزيجات را بگنجانيد.
سبزيجات نه تنها براي حفظ سلامت بسيارموثر است بلكه از ابتلا به بسياري از بيماريها هم پيشگيري ميكند.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش