تهران- ایرنا- محققان آمریکایی اعلام کردند: یک باکتری که در نوعی مسمومیت غذایی نقش دارد، در بروز بیماری ام اس (MS) موثر است از این رو ابتلا به این بیماری با نوع تغذیه ارتباط دارد
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس، آزمایش های انجام شده بر روی موش توسط گروهی از دانشمندان کالج پزشکی ویل کرنل در آمریکا نشان می دهد، سم ساخته شده توسط یک گونه نادر از باکتری به نام Clostridium perfringens می تواند سبب آسیب های مغزی و بیماری ام اس شود.
این محققان سم تولید شده از این باکتری را در یک زن جوان مبتلا به ام اس (MS) نیز شناسایی کردند.
هنوز علت دقیق بیماری ام اس ( MS ) مشخص نیست اما این احتمال وجود دارد که ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی در بروز این بیماری نقش دارند.
به گفته محققان باکتری کلوستریدیوم_پرفرنژنس در خاک و گوشت پخته آلوده وجود دارد و علایم مسمومیت نظیر اسهال و معده درد که معمولا یک روز یا بیشتر به طول می انجامد، به دلیل فعالیت این باکتری به وجود می آید.
محققان می گویند: یک نوع از این باکتری به نام نوع B ، سبب تولید یک سم در بدن می شود که می تواند از طریق خون به مغز برسد و موجب ام اس شود.
در مطالعات آزمایشگاهی انجام شده محققان دریافتند که سم تولید شده به نام اپسیلون( epsilon) می تواند از رگ های مغزی عبور کند و سلول های میلین اطراف نورون ها را از بین ببرد. این آسیب ها در مبتلایان به بیماری ام اس دیده می شود.
جنیفر لیندن از محققان این پروژه گفت: این یافته جدید از این نظر مهم است که تاکید می کند که سم اپسیلون آغازگر بیماری ام اس (MS) است و ساخت واکسن یا آنتی بادی در برابر این سم می تواند به متوقف کردن روند بیماری و یا جلوگیری از این بیماری کمک کند.
به گفته محققان بررسی و آزمایش های بیشتری برای تایید ارتباط بین بیماری ام اس (MS) و مشکلات غذایی مورد نیاز است.
کشف علل ذاتی بیماری ام اس می تواند محققان را برای توسعه روش های بهتر درمانی و یا حتی جلوگیری ازاین بیماری کمک کند.
این یافته ها در نشست انجمن میکروب شناسی آمریکا معرفی شده و شرح کامل آن در نشریه پلاس وان (PLoS ONE ) منتشر شده است.
www.irna.ir
تاریخ خبر: 09/11/1392
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Clostridium perfringens بخشي از فلور طبيعي خاک مي باشد و گزارشات متعددي از جدا شدن اين ارگانيسم از مواد غذايي خام و پخته وجود دارد. اين باكتري به پنج تايپ A تا E تقسيم شده است و اين تقسيم بندي بر اساس توليد سم آلفا، بتا، اپسيلون و يوتا مي باشد. در اين مطالعه از واکنش multiplex PCR جهت شناسايي باكتري Cl. perfringens تايپ هاي D و C وB و A استفاده شد. تاييد اوليه تيپ هاي باكتريايي مورد استفاده با روش بيوشيميايي و سرولوژيکي صورت گرفت. جهت شناسايي بوسيله PCR، چهار جفت پرايمر با دماي ذوب نزديک به هم طراحي گرديد. قطعات تکثير يافته براي تيپ A، 1167 جفت باز (سم آلفا) و براي تيپ B، 1167 و 1025 و 961 جفت باز (سم آلفا، سم بتا و سم اپسيلون) و براي تيپ C، 1167 و 1025 جفت باز (سم آلفا و سم بتا) و براي تيپ D، 1167 و 961 جفت باز (سم آلفا و سم اپسيلون) بود. جهت بررسي ويژگي واكنش از باكتري Cl. botulinum به عنوان کنترل منفي استفاده شد كه نتايج PCR آن با پرايمرهاي طراحي شده منفي بود. نتايج اين تحقيق نشان داد که شناسايي کلستريديوم پرفرنجنس با استفاده از multiplex PCR بسيار ساده، حساس، اختصاصي و در حداقل زمان بوده و مي توان جهت تعيين تايپ هاي A و B و C وD Cl.perfringens استفاده نمود.
http://sid.ir/fa/ViewPaper.asp?ID=137998...083);63;71
به نظر من هر گردی گردو نیست !
چون این باکتری به سیستم ایمنی ربط پیدا میکنه و در یک خانم ام اسی هم پیدا شده که دلیل نمیشه
به عنوان مثال ویروس HTLV که خیلی خیلی بیشتر شبیه به ام اس ( بیماری ام اس و ویروس HTLV 1 ) رفتار میکنه و در همین ایران هم افراد ام اسی زیادی این ویروس رو هم دارن , آیا باید عامل به وجود آورنده ام اس معرفی بشه ؟!؟!؟!؟!؟!
در ضمن این باکتری عامل مهم و اصلی بیماری قانقاریا هست که واقعا وحشتناک هست ( در لینک زیر عکس هاشو ببینید که نبینیییییییییید بهتره )
حالا این کجا و ام اس کجا !!!!!!!!!!!
http://fa.wikipedia.org/wiki/قانقاریا
.
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس، آزمایش های انجام شده بر روی موش توسط گروهی از دانشمندان کالج پزشکی ویل کرنل در آمریکا نشان می دهد، سم ساخته شده توسط یک گونه نادر از باکتری به نام Clostridium perfringens می تواند سبب آسیب های مغزی و بیماری ام اس شود.
این محققان سم تولید شده از این باکتری را در یک زن جوان مبتلا به ام اس (MS) نیز شناسایی کردند.
هنوز علت دقیق بیماری ام اس ( MS ) مشخص نیست اما این احتمال وجود دارد که ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی در بروز این بیماری نقش دارند.
به گفته محققان باکتری کلوستریدیوم_پرفرنژنس در خاک و گوشت پخته آلوده وجود دارد و علایم مسمومیت نظیر اسهال و معده درد که معمولا یک روز یا بیشتر به طول می انجامد، به دلیل فعالیت این باکتری به وجود می آید.
محققان می گویند: یک نوع از این باکتری به نام نوع B ، سبب تولید یک سم در بدن می شود که می تواند از طریق خون به مغز برسد و موجب ام اس شود.
در مطالعات آزمایشگاهی انجام شده محققان دریافتند که سم تولید شده به نام اپسیلون( epsilon) می تواند از رگ های مغزی عبور کند و سلول های میلین اطراف نورون ها را از بین ببرد. این آسیب ها در مبتلایان به بیماری ام اس دیده می شود.
جنیفر لیندن از محققان این پروژه گفت: این یافته جدید از این نظر مهم است که تاکید می کند که سم اپسیلون آغازگر بیماری ام اس (MS) است و ساخت واکسن یا آنتی بادی در برابر این سم می تواند به متوقف کردن روند بیماری و یا جلوگیری از این بیماری کمک کند.
به گفته محققان بررسی و آزمایش های بیشتری برای تایید ارتباط بین بیماری ام اس (MS) و مشکلات غذایی مورد نیاز است.
کشف علل ذاتی بیماری ام اس می تواند محققان را برای توسعه روش های بهتر درمانی و یا حتی جلوگیری ازاین بیماری کمک کند.
این یافته ها در نشست انجمن میکروب شناسی آمریکا معرفی شده و شرح کامل آن در نشریه پلاس وان (PLoS ONE ) منتشر شده است.
www.irna.ir
تاریخ خبر: 09/11/1392
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Clostridium perfringens بخشي از فلور طبيعي خاک مي باشد و گزارشات متعددي از جدا شدن اين ارگانيسم از مواد غذايي خام و پخته وجود دارد. اين باكتري به پنج تايپ A تا E تقسيم شده است و اين تقسيم بندي بر اساس توليد سم آلفا، بتا، اپسيلون و يوتا مي باشد. در اين مطالعه از واکنش multiplex PCR جهت شناسايي باكتري Cl. perfringens تايپ هاي D و C وB و A استفاده شد. تاييد اوليه تيپ هاي باكتريايي مورد استفاده با روش بيوشيميايي و سرولوژيکي صورت گرفت. جهت شناسايي بوسيله PCR، چهار جفت پرايمر با دماي ذوب نزديک به هم طراحي گرديد. قطعات تکثير يافته براي تيپ A، 1167 جفت باز (سم آلفا) و براي تيپ B، 1167 و 1025 و 961 جفت باز (سم آلفا، سم بتا و سم اپسيلون) و براي تيپ C، 1167 و 1025 جفت باز (سم آلفا و سم بتا) و براي تيپ D، 1167 و 961 جفت باز (سم آلفا و سم اپسيلون) بود. جهت بررسي ويژگي واكنش از باكتري Cl. botulinum به عنوان کنترل منفي استفاده شد كه نتايج PCR آن با پرايمرهاي طراحي شده منفي بود. نتايج اين تحقيق نشان داد که شناسايي کلستريديوم پرفرنجنس با استفاده از multiplex PCR بسيار ساده، حساس، اختصاصي و در حداقل زمان بوده و مي توان جهت تعيين تايپ هاي A و B و C وD Cl.perfringens استفاده نمود.
http://sid.ir/fa/ViewPaper.asp?ID=137998...083);63;71
به نظر من هر گردی گردو نیست !
چون این باکتری به سیستم ایمنی ربط پیدا میکنه و در یک خانم ام اسی هم پیدا شده که دلیل نمیشه
به عنوان مثال ویروس HTLV که خیلی خیلی بیشتر شبیه به ام اس ( بیماری ام اس و ویروس HTLV 1 ) رفتار میکنه و در همین ایران هم افراد ام اسی زیادی این ویروس رو هم دارن , آیا باید عامل به وجود آورنده ام اس معرفی بشه ؟!؟!؟!؟!؟!
در ضمن این باکتری عامل مهم و اصلی بیماری قانقاریا هست که واقعا وحشتناک هست ( در لینک زیر عکس هاشو ببینید که نبینیییییییییید بهتره )
حالا این کجا و ام اس کجا !!!!!!!!!!!
http://fa.wikipedia.org/wiki/قانقاریا
.
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.