2014/01/23, 12:49 PM
ام اس برای خود من یه عدسه
یعنی نه اون به من کار داره نه من به اون
اتفاقا یه جاهایی بدردم میخوره
برای معیار زدن طرف بریا امتحان کردن برای استقامت و ...
ولی میدونید شاید ام اس چیزی نباشه و به راحتی ازدواج بکنید ولی این برای کسانیست که بارها گفتم که خودشون عاضق هم باشن اونوقت اصلا ام اس چیزی نیست به چشم نمیاد البته اگه عاقلانه و عاشقانه راهشون رو انتخاب بکنن
ولی من که سوالی پرسیدم و راهنمایی خواسته بودم در اینمورد
برای ازدواجها و خواستگاریهای سنتی یعنی اینکه با خانواده باید باشن و صحبت میکنید حالا چندبار و بعد واقعیت و بعد پاپس کشیدن و ...
میدونید در ازدواجها و خوساتگاریهای اینطوری که خیلی هم استرس زا هست یکم سخته
من خودم به دکترم یه بار گفتم چون میدونست منم خیلی حساسم سراین موضوع گفت اگر زمانی رای زده شد از اینکه نمیخوای ازدواج بکنی بیا اگه نتونستی بگی تا خودم بگم ولی اگه خواستی بهش بگی باید شرایط خاصی داشته باشه و نکنه که همه جا بیماریت رو پخش کنه که منم بهش هی میگفتم دکتر بابا بیخیال
من نمیخوام ازدواج بکنم ولی خیلی سعی میکرد رایم رو بزنه
ولی واقعیت رو که میدیدم
منم دختر خونه
یعنی اینکه باید به خواستگارهای سنتی چطور بگم اصلا فرهنگ داره نداره تحصیلش یه این چیزها میخوره
خلاصه
اینو بدونید ام اس برای کسانی هیچی نمیمونه که عاشقانه و عاقلانه همدیگه رو انتخاب بکنن نه اینکه در جلسه اول دوم به خواستگاری نمیشناسید بگید بله اینطور اینطور و اون بره که دیگه ....
بقیش رو خودتون میدونید دیگه
یعنی نه اون به من کار داره نه من به اون
اتفاقا یه جاهایی بدردم میخوره
برای معیار زدن طرف بریا امتحان کردن برای استقامت و ...
ولی میدونید شاید ام اس چیزی نباشه و به راحتی ازدواج بکنید ولی این برای کسانیست که بارها گفتم که خودشون عاضق هم باشن اونوقت اصلا ام اس چیزی نیست به چشم نمیاد البته اگه عاقلانه و عاشقانه راهشون رو انتخاب بکنن
ولی من که سوالی پرسیدم و راهنمایی خواسته بودم در اینمورد
برای ازدواجها و خواستگاریهای سنتی یعنی اینکه با خانواده باید باشن و صحبت میکنید حالا چندبار و بعد واقعیت و بعد پاپس کشیدن و ...
میدونید در ازدواجها و خوساتگاریهای اینطوری که خیلی هم استرس زا هست یکم سخته
من خودم به دکترم یه بار گفتم چون میدونست منم خیلی حساسم سراین موضوع گفت اگر زمانی رای زده شد از اینکه نمیخوای ازدواج بکنی بیا اگه نتونستی بگی تا خودم بگم ولی اگه خواستی بهش بگی باید شرایط خاصی داشته باشه و نکنه که همه جا بیماریت رو پخش کنه که منم بهش هی میگفتم دکتر بابا بیخیال
من نمیخوام ازدواج بکنم ولی خیلی سعی میکرد رایم رو بزنه
ولی واقعیت رو که میدیدم
منم دختر خونه
یعنی اینکه باید به خواستگارهای سنتی چطور بگم اصلا فرهنگ داره نداره تحصیلش یه این چیزها میخوره
خلاصه
اینو بدونید ام اس برای کسانی هیچی نمیمونه که عاشقانه و عاقلانه همدیگه رو انتخاب بکنن نه اینکه در جلسه اول دوم به خواستگاری نمیشناسید بگید بله اینطور اینطور و اون بره که دیگه ....
بقیش رو خودتون میدونید دیگه
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار