به نظره من تا زمانی که احترام و ادب بین زن و مرد باقی بمونه اون ازدواج و زندگی ارزش داره ولی اگر زمانی این احترام از بین بره و دیوار حرمت فرو بریزه دیگه فرقی نداره ام اس داری یا نداری یا سرطان داری یا نداری یا ایدز داری یا نداری .... مهم ارزش و هدفی ایست که از ازدواج باید عائد دو طرف بشود نه اینکه انتخاب صرفا از روی ترحم به یک فرد مریض و یا عشق کورکورانه باشد ...
من خودم چندین مورد رو دیدم که متاسفانه از طرف مقابل چه زن از مرد و یا بالعکس این حرمت فرو ریخت مثلا امروز شنبه عصر وقتی از مطب میومدم بیرون تو راه یک زن و مرد با هم دعواشون شد و متاسفانه مرد حرمت شکوند و جلوی انذار مردم زد تو سره زن و متاسفانه زن فقط ساکت بود و قهر کرد البته با زن احترام نگه داشت وگرنه خوب تو دعوا حلوا خیرات نمیشه ... خوب به نظره شما این مرد حرفشو به زن و یا حتی مَردُم ثابت کرد که بگه من مَردُم یا دیوار حرمت فرو ریخت و احترام از بین رفت ؟
دیگه تو این مورد زن یا مرد فکر میکنه فردی ام اس داره یا نه یا سالمه یا نه ؟
من خودم چندین مورد رو دیدم که متاسفانه از طرف مقابل چه زن از مرد و یا بالعکس این حرمت فرو ریخت مثلا امروز شنبه عصر وقتی از مطب میومدم بیرون تو راه یک زن و مرد با هم دعواشون شد و متاسفانه مرد حرمت شکوند و جلوی انذار مردم زد تو سره زن و متاسفانه زن فقط ساکت بود و قهر کرد البته با زن احترام نگه داشت وگرنه خوب تو دعوا حلوا خیرات نمیشه ... خوب به نظره شما این مرد حرفشو به زن و یا حتی مَردُم ثابت کرد که بگه من مَردُم یا دیوار حرمت فرو ریخت و احترام از بین رفت ؟
دیگه تو این مورد زن یا مرد فکر میکنه فردی ام اس داره یا نه یا سالمه یا نه ؟
قضاوت با شماست .....................
فعلا سکوت را برگزیدیم ............