2014/01/10, 02:16 AM
سلام به همه دوستای گلم
بالاخره تونستیم یه دیدار رو هماهنگ کنیم برای بچه های ام اس سنتری خوزستان
دیدار در روز پنجشنبه 92/10/26 در ساعت 13 در یکی از فست فودهای اهواز برگزار میشه
اونایی که متمایل به شرکت هستن بهم پیام خصوصی بدن
سایر جزئیات دیدار به صورت دعوت نامه برای افرادی که اعلام آمادگی کنند برای شرکت در دیدار از طریق پیام خصوصی اعلام میشه
چند مورد که در تمام دیدارهای سایت ذکر میشه رو مجددا من اعلام میکنم:
1-حضور بستگان درجه یک مبتلایان به ام اس به شرط اطلاع قبلی بلامانع و سایر افراد پس از تایید تیم مدیریتی میسر خواهد بود
اطلاعیه افراد شرکت کننده در دیدارها
2-حتما به خاطر داشته باشید عکاسی در دیدارهای سایت فقط توسط فرد منتخب تیم مدیریتی می باشد و لطفا از استفاده شخصی از دوربین خودداری نمایید
3-شماره من یا حدیث رو جهت هماهنگی و حضور در برنامه داشته باشین
وظیفه ی خودم میدونم که تشکر ویژه کنم اول از تیم مدیریت سایت و بعدش از کارون جان و حدیث جان
در آخر بگم که دوست دارم همتون رو ببینم و امیدوارم بیاین و به هممون خوش بگذره و اولین دیدارمون مسلما برامون خیلی خاطره انگیز میشه
یکی از بچه های غیر خوزستانی هم گفته بود میخواد بیاد البته اون تاریخ امتحان داره و نمیاد.هر کی از هر استانی میخواد بیاد ما خوشحال میشیم تشریف بیاره
بالاخره تونستیم یه دیدار رو هماهنگ کنیم برای بچه های ام اس سنتری خوزستان
دیدار در روز پنجشنبه 92/10/26 در ساعت 13 در یکی از فست فودهای اهواز برگزار میشه
اونایی که متمایل به شرکت هستن بهم پیام خصوصی بدن
سایر جزئیات دیدار به صورت دعوت نامه برای افرادی که اعلام آمادگی کنند برای شرکت در دیدار از طریق پیام خصوصی اعلام میشه
چند مورد که در تمام دیدارهای سایت ذکر میشه رو مجددا من اعلام میکنم:
1-حضور بستگان درجه یک مبتلایان به ام اس به شرط اطلاع قبلی بلامانع و سایر افراد پس از تایید تیم مدیریتی میسر خواهد بود
اطلاعیه افراد شرکت کننده در دیدارها
2-حتما به خاطر داشته باشید عکاسی در دیدارهای سایت فقط توسط فرد منتخب تیم مدیریتی می باشد و لطفا از استفاده شخصی از دوربین خودداری نمایید
3-شماره من یا حدیث رو جهت هماهنگی و حضور در برنامه داشته باشین
وظیفه ی خودم میدونم که تشکر ویژه کنم اول از تیم مدیریت سایت و بعدش از کارون جان و حدیث جان
در آخر بگم که دوست دارم همتون رو ببینم و امیدوارم بیاین و به هممون خوش بگذره و اولین دیدارمون مسلما برامون خیلی خاطره انگیز میشه
یکی از بچه های غیر خوزستانی هم گفته بود میخواد بیاد البته اون تاریخ امتحان داره و نمیاد.هر کی از هر استانی میخواد بیاد ما خوشحال میشیم تشریف بیاره
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
![[تصویر: 1927b880db2a9f321.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/1927b880db2a9f321.jpg)