(2014/01/08, 07:54 PM)sooorooosh نوشته است: و اینکه این دفترچه رو اتیش میزنم. چون همش چرت و پرته
آقا سروش حالا که می خواستم بگم یه حساب دفتری واسه من هم باز کنی می خوای دفترو خاکسترش کنی؟

من اولین حمله رو 20 سال پیش تجربه کردم . دقیقاً نصف بدنم بی حس شد، از نک پا تا صورت. و البته با اینکه پیش متخصص هم رفتم نه تشخیص داد و نه هیچ دارویی تجویز کرد، شاید فکر می کرده فیلم بازی میکنم که مدرسه نرم

شاید هم تشخیص داده ولی چون اون موقع دارویی در دسترس نبوده دیده اگر نگه بهتره ! و البته اینجوری بهتر هم شد. چون در هر صورت 20 سال درمان رو ادامه نمی دادم و احتمالا الان دیگه سالها بود فراموشش کرده بودم، فقط بیخودی 20 سال با برچسب ام اس زندگی میکردم. اگر اشتباه نکنم اون بی حسی هم بعد از یکی دو هفته خوب شد .
حمله ی دوم سه هفته پیش بود که اونم بی حسی پا بود ولی اینبار فقط تا کمر، البته خیلی شدید تر از دفعۀ قبل و همراه با مشکل دفع ادرار . دکتر می گه با توجه به مدت زمان خیلی زیادی که ام اس خاموش بوده، ام است خوش خیمه و البته قبلش تاکید کرد که ام اس قابل پیش بینی نیست. اینم حتماً واسه رفع مسولیته دیگه.
حالا باید صبر کرد و دید این یکی چه مدلی می شه! ضمناً تا وقتی که دکترم تشخیص بده دارو مصرف می کنم . باید به علم پزشکی اعتماد کرد.
به هر حال الان خیلی خوبم و تازه دارم زندگی میکنم