2014/01/07, 10:06 AM
(2014/01/06, 11:22 PM)shine نوشته است:(2014/01/06, 11:09 PM)لیلی آسمانه نوشته است: عزیزم می دونی اسم بیماری شما چیه? خودبیمارانگاری.همین.
چرا اینطوری میگی؟عزیزم دستو پای بیحس..گرفتگی عضلات..التهاب چشم..همه ی اینارو این مدت تجربه کردم الان فقط منتظرم نوبت ام ار ای برسه
از نگرانی زیاد اینجا از دوستان کمکم خواستم..گفتم دوستای گلم تجربه دارن حتما میتونن کمکم کنن تا حداقل با این استرس شدید این چند روزو طاقت بیارم من همه ی این مشکلاتو دارم دیگه چرا خود بیمار انگاری؟
ببین اگه واقعا هم ام اس باشه، این استرسی که تو داری فقط بدنت و روحت رو مریض تر می کنه. کنترل داشته باش روی اعصابت. منم پام بی حس شد که فهمیدم ام اس دارم. ولی وقتی فهمیدم به خودم گفتم "حالا چی؟ می خوای زندگیتو تعطیل کنی؟" حالا عزیز من حتی اگه داشته باشیم باید خدارو شکر کنی که زود فهمیدی و بیماری پیشرفت آن چنانی نکرده. آروم باش. ام اس آن چنان که به نظر میاد هم بد نیست. من بعد ۳.۵ سال هر موقع به کسی میگم ام اس دارم فکر می کنه دارم دروغ میگم چون هیچ نمود بیرونی ای واسم نداشته. بیشتر تخریب از طرف خود آدم هست. حالا چه ام اس باشه چه نباشه باید یاد بگیری سر هر چیزی عصبی نشی! این اولین اصل زندگیه به نظر من!