2014/01/06, 02:05 PM
(2014/01/06, 01:32 PM)shine نوشته است:(2014/01/06, 01:26 AM)fireboud نوشته است: دوست عزیز همون طور که دکترتون گفتن میتونه ارتباطی با ام اس نداشته صرفا این علائم مربوط به ام اس نیست
بهتره منتظر جواب ام آر آی تون باشید و استرس نداشته باشید
به نظر خودم که با ام اس ارتباط کامل داره
خیلی از دوستان با دیدن یکی از این علامتها فهمیدن ام اس دارن من که همه ی علائمشو دارم
بچه ها اگه ام اس باشه یعنی چی میشه؟یه مطلب خوندم نوشته بود اکثرا (75%)تا 10 سال می تونند روی پای خودشون وایسن یعنی چی؟یعنی بعد از 10 سال دیگه فلج میشم؟هر روز داره علامتهام بیشتر میشه وای خداااااااا
دوست عزیز من با نظر شما و مطلبی که خوندید مخالفم چون من الان 11 ساله ام اس دارم اوایل بیماری حالم خیلی بد بود تعادل نداشتم پاهام ضعیف شده بودند خلاصه زمینگیر شدم اصلاً امید نداشتم ولی با تحقیق و مطالعه زیاد متوجه شدم با امید میشه جلوی پیشرفت بیماری رو گرفت تصمیم گرفتم از جام بلند شم و زندگی رو یه جوری حتی با لنگیدن ادامه بدم ولی کم کم حالم بهتر شد استرس و اضطراب رو از خودم دور کردم سعی می کردم به بیماریم فکر نکنم در این 11 سال چند بار حمله داشتم پالس تراپی رو تحمل کردم و با ام اس دوست شدیم من بهش میگم دوست خشن .قبل از ام اس دوره های شنا رو تموم کرده بودم و بعد ابتلا به ام اس شنا رو ترک نکردم الان حرفه ای شنا می کنم و یوگا میرم ،آمادگی جسمانی می رم ،کارهای هنری انجام میدم خلاصه فکر کنم کارهائی که من می کنم یه آدم سالم نتونه انجام بده حالا به نظر شما ام اس تونسته من رو شکست بده من اسم ام اس رو یدک می کشم فقط همین
دوست من مطالب
امید بخش رو بخون و به حرف یه عده که روحیت رو تضعیف می کنند گوش نکن