سلام دوست عزیز( شین )
اول از همه ارامش خیلی بیشتر از هر چیز دیگه ای بهتون کمک میکنه
پس اول توکل کنید و اروم باشید
چون ام اس یه بیماری خودایمنی هست توی جوتب ازمایش های خون یه سری فاکتورهای خاصی که نشونه ی التهاب و موارد دیگه ای هست رو میتونه بالا ببره
که البته راه تشخیص نهایی ام اس ام ار ای هست
علائم حسی مثل گز گز میتونه مربوط به کم خونی یا موارد دیگه ای باشه توی پزشکی اما چیزی که توی حرفهاتون مهمه سنگین بودنه دستتونه که اون جزو علائم حرکتی به حساب میاد نه حسی
پس بهتره برید پیش یه پزشک مغز و اعصاب خوب تا بهتون بیشتر کمک کنه و شرایطتتون رو بررسی کنه
اما در همه ی این دوران بدونید که ارامش مهمترین رکنه
حتی دور از جونتون ام اس باشه مطمئن باشید به اون وحشتناکی که فکر میکنید نیست
درباره ی این مریضی اطلاعات من متناسب با رشته ام ( پزشکی میخونم برای همینم میگم نرسنتک نیست چون از ترم 1 با ام اس همسفرم ) خداروشکر تا حدی بالاست
اگه کمکی خواستید مضاعف بر این نکاتی که عرض کردم میتونید بهم پیام خصوصی بدید
شاد و سلامت و موفق باشید

اول از همه ارامش خیلی بیشتر از هر چیز دیگه ای بهتون کمک میکنه
پس اول توکل کنید و اروم باشید
چون ام اس یه بیماری خودایمنی هست توی جوتب ازمایش های خون یه سری فاکتورهای خاصی که نشونه ی التهاب و موارد دیگه ای هست رو میتونه بالا ببره
که البته راه تشخیص نهایی ام اس ام ار ای هست
علائم حسی مثل گز گز میتونه مربوط به کم خونی یا موارد دیگه ای باشه توی پزشکی اما چیزی که توی حرفهاتون مهمه سنگین بودنه دستتونه که اون جزو علائم حرکتی به حساب میاد نه حسی
پس بهتره برید پیش یه پزشک مغز و اعصاب خوب تا بهتون بیشتر کمک کنه و شرایطتتون رو بررسی کنه
اما در همه ی این دوران بدونید که ارامش مهمترین رکنه
حتی دور از جونتون ام اس باشه مطمئن باشید به اون وحشتناکی که فکر میکنید نیست
درباره ی این مریضی اطلاعات من متناسب با رشته ام ( پزشکی میخونم برای همینم میگم نرسنتک نیست چون از ترم 1 با ام اس همسفرم ) خداروشکر تا حدی بالاست
اگه کمکی خواستید مضاعف بر این نکاتی که عرض کردم میتونید بهم پیام خصوصی بدید
شاد و سلامت و موفق باشید

If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live