2013/12/17, 01:12 PM
الی کوچولو اینجور آدمها باید بفهمن که مریضی داریم تا مریضی.ام اس اگه سختم باشه شکر خدا نه واگیر داره نه بی آبرویی هر چی هست خواست خدا بوده.زبونم لال ایدز نیست که بگن یه عمر بدبخت میشیم انتقال میدیم بهم یا به نسل بعدی.مریضی شما هرچیزی هست خودتون رو درگیر کرده وظیفه طرف مقابلمم حبت هست باید زندگی عادی تون رو داشته باشین عین شوهر من که اصلا به روش نمیاره چنین مریضی داره.البته ناگفته نمونه یکمی هم به قول دکتر همسرم این دکترها بزرگش میکنن ها راحت باشین هیچی نیست خوش زندگی کننی خوشی کنین هیچی نمیشه خدا بزرگه انشاالهیه درمان قطعی کشف میشه همتون خلاص میشین ماشالاه ستاد روحیه دهی هستم قدر منو بدونین غم هیچی رو نخورین خواستگاراتونم رد نکنین بهشون توضیح بدین که مشکل چی هست کسی درک و فهم داشته باشه نمیزاره بره .هیچ انسانی نمیتونه تضمین کنه که یک دقیقه دیگه چه بلایی سرش میاد و آیا این سلامتیش براش می مونه یا با یه حادثه با یه اتفاق از دستش میده پس اونهایی که از نظر جسمی سالم هستین انقدر خودتون رو برتر ندونین شاید با یه اتفاق کوچیک زندگیتون از این رو به اون رو بشه و اونوقته که بگین کاش مشکل جسمی منم فقط ام اس بود نه اینی که الان هستم