2013/12/15, 07:27 PM
(2013/12/11, 04:11 PM)mary909 نوشته است:(2013/12/06, 10:46 AM)مینا ح نوشته است: من بعد از دو سال دارو نگرفتن، بالاخره رفتم پیش دکتر عظیمی. بهم گفت از اولم بتافرون به تو نمی ساخته. باید از گروه اینترفرون ها خارج شی. فینگلومید رو توصیه کرد. هنوز شروعش نکردم. آزمایش دادم و واکسن آبله مرغون زدم.
حالا دارم فکر می کنم 5 سال الکی بتافرون زدم، به جای بهتر شدن، بدتر شدم.
داستانه جالبیه!! منم الان از پیش دکتری اومدم که بهم گفته اصلا نیتزی نداشتی که توی 6سال پیش بتا تزریق میکردی!!! یعنی کلا سر کاریم!!! دکتر صحراییان به من گفت تو اصلا نمیتونی حتی بتا رو به آوونکس تغییر بدی حالا این دکتر میگه تو هفته هی 1بار برات کافی بود!! منم هفته دیگه میخوام قرصه رو شروع کنم! به امید خلاص شدن از شر آمپولها!
(2013/12/05, 12:20 AM)یه غریبه نوشته است: تا جایی که من میدونم این دارو برای اون دسته از دوستانی هست که اینترفرون ها روشون پاسخگو نیست و یا بنا به هر دلیلی (البته دلیلی که پزشک تایید کنه) نمیتونن آمپولهاشون رو بزنن. در غیراین صورت مصرف این دارو برای افرادی که جزو این 2 گروه نیستن، توصیه نمیشه.
سلام من الان دارم آزمایشات قبل مصرف همین دارو رو میدم اولین چیزی که ازم پرسیدن این بود که تو 2سال اخیر حمله ای داشتم؟ اگه داشتم نمیتونستم قرص بخورم!! پس این حرف شما رد میشه!!! بهم گفتن باید از هر نظر خوب خوب باشی. به من الان کاملا بتا و زیفرون میسازه فقط به خاطر عوارض آمپول دارم عوضش میکنم.
سلام منم الان دوساله که حمله نداشتم و در اصل اون طوری که دکتر ها میگن
پلاک غیرفعال دارم. دکتر قره گوزلی هم تا گفتم داروی خوراکی، گفت مشکلی نداره مصرفش کنی.
.gif)