(2013/12/06, 11:20 PM)paeazan نوشته است: من که همیشه از تو ممنونم که میای توضیح میدی عزیزم
رامنا جان آیا این اشتباس که من میگم:نوشته کنترل ام اس.نه پیشگیری از ام اس.یعنی پیشگیری نمیکنی کماکان که ما همه در بچگی زدیم اما الان ام اس داریم اما این خبر میگه کنترل میکنه.یعنی مایی که در بچگی زدیم الان که ام اس داریم با این واکسن میشه کنترلش کرد
حالا چطوریش رو نمیدونم و اینکه چقدر باید تزریق کنیم تا کنترل بشه رو هم نگفته این خبر
درسته عزیزم کنترل گفته ولی خداییش هیچیش معلوم نیست. یعنی چون نمیدونن این لامصب از کجا آب میخوره اینها فقط در حد سر نخه براشون که بفهمن جریان چیه...
ولی فکر میکنم وقتی تزریق میشه تا چندین سال مصونیت میده. حتی تو بعضیا تا 20 -30 سال بعد هم مصونیتش میمونه چون تست سلشون رو مثبت میکنه... فکر کنم اگه درست باشه و کاری بکنه مربوط به باسیل سل نیست مربوط به دستکاری هست که تو سیستم ایمنی میشه...

به اینها نمیشه به عنوان راه حل نگاه کرد ولی خب آدم کلی امیدوار میشه که شاید یه سر نخی از علت بیماری باهاشون پیدا کنن... پیدا میکنن به زودی ایشالله...
ممنون که به پابرهنه پریدن های من بعد از پستهات به دیده لطف نگاه میکنی دوست جون

الان یه مطلی مفصلتر راجع بهش دیدم. خودشونم میگن این میتونه سرنخ خوبی باشه. به قول خودشون یه تکه از پازل... . مطالعه خوبی هم بوده از این جهت که 5 سال روی کیس ها بررسی انجام دادن. ولی در نهایت گفتن که فعلا نباید از نتایجش استفاده درمانی کرد چون اثراتش در دراز مدت معلوم نیست...
http://www.webmd.com/multiple-sclerosis/...osis-study
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."