2013/11/30, 10:18 PM
بچه ها ببخشید من دیر اومدم برای تشکر اگه شماها هم باید 7:30 صبح سرکار میبودین فکر نمکنم زود تر از من میومدین الان اینجا
بهترین بهترین سفر زندگیم بود خیلی عالی بود از حمید فربود و مهسا خیلی ممنونم و تمام بچه هایی که خیلی زحمت کشیدن حتی اون سجاد
خیلی دوستای جدیدی پیدا کردم.خیلی همه تون رو دوست دارم
انقدر هیجان زده هستم که نمیتونم درست احساساتم رو بیان کنم
فقط چند تا نصیحت وقتی دو نفر بصورت کاملا مظلوم اومدن دمه در اتاقتون و گفتن ما کلید اتاقمون رو گم کردیم راه ندین توی اتاقتون چون لاک پشت همراهشون هست برای ترسوندت
همچمین وقتی ساعت 3 صبح مجددا در اتاقتون زده شد زیاد توجه نکنین چون همون دوتا مزاحم هستن که اومدن برات سیب زمینی آوردن
حواستون به هم اتاقیتون باشه که آروم بخوابه نه اینکه ساعت 5:30 صبح از تخت پرت بشه پایین
و در آخر بازهم مرسی که هستین لحظه لحظه بودن با شما برام لذت بخشه
بهترین بهترین سفر زندگیم بود خیلی عالی بود از حمید فربود و مهسا خیلی ممنونم و تمام بچه هایی که خیلی زحمت کشیدن حتی اون سجاد
خیلی دوستای جدیدی پیدا کردم.خیلی همه تون رو دوست دارم
انقدر هیجان زده هستم که نمیتونم درست احساساتم رو بیان کنم
فقط چند تا نصیحت وقتی دو نفر بصورت کاملا مظلوم اومدن دمه در اتاقتون و گفتن ما کلید اتاقمون رو گم کردیم راه ندین توی اتاقتون چون لاک پشت همراهشون هست برای ترسوندت
همچمین وقتی ساعت 3 صبح مجددا در اتاقتون زده شد زیاد توجه نکنین چون همون دوتا مزاحم هستن که اومدن برات سیب زمینی آوردن
حواستون به هم اتاقیتون باشه که آروم بخوابه نه اینکه ساعت 5:30 صبح از تخت پرت بشه پایین
و در آخر بازهم مرسی که هستین لحظه لحظه بودن با شما برام لذت بخشه