اصنم سفر خوبی نیود اصنم خوش نگذشت آخه چرا بین 35 نفر، کجه ضخیمه بد رنگ باید هم اتاقی من بشه چـــــــــــرا؟؟؟؟ تازه سروشم نبود سروش اگه بدونی چقد اذیتم کردن سروش منو مظلوم و غریب گیر آوردن
بعدشم، ندا خانوم فک نکن با تعریفی که کردی نظرم دربارت عوض شده
ضمنن مطمئنی تختاش کوچیک بود شاید کسی که روش خابیده بود خــــــــــــــــــایلی .......... منم نهار و شام هفت هش ده تا پرس غذا میزدمو و صوبونم کمه کمش 47 دقیقه (تایم گرفتمــــــآ) طول میکشید نمیتونستم تو تختم بغلطیدم
بعد بعدشم، سروش مگه تو نگفتی به ضیــــــــا اینجوری نیستن ، خـــــــــــایلی اینجوری بودن که
بعد بعدترش، من بالاخره تونستم یه بتسه مایه رو از نزدیک ببینم یه عالمه خارج رفته یه فرش خونشون دارن بیــــــــــــــــــــــــــست میلیون تومن قراره اسپانسر من شه
بعد بعد بعدشم، هرکی هرچی درباره من گفته تکذیب میکنم قوین تکذیب میکنم شاهدم دارم آقای رارنده
حیف شد خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــایلی حیف شد میخواستم همتونو شام بیارم خونمونآآآآآآآآ ولی حیف که دیرتون میشد حیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــف
آهان یادم رفت بگم، ازینامو نیاورده بودم با خودم فک کنم چشم زدن سرما خوردم
.
.
.
.
.
و اما صوبتای جدی
تعرفه عکس:
عکس رنگی تک نفره : 100 هزار تومن
عکس رنگی دونفره : نفری 70 هزار تومن
عکس رنگی سه نفره : نفری 50 هزار تومن
عکس رنگی دسه جمعی : نفری 10 هزار تومن
همینی که هس میخواین نخواین
بعدشم، ندا خانوم فک نکن با تعریفی که کردی نظرم دربارت عوض شده
ضمنن مطمئنی تختاش کوچیک بود شاید کسی که روش خابیده بود خــــــــــــــــــایلی .......... منم نهار و شام هفت هش ده تا پرس غذا میزدمو و صوبونم کمه کمش 47 دقیقه (تایم گرفتمــــــآ) طول میکشید نمیتونستم تو تختم بغلطیدم
بعد بعدشم، سروش مگه تو نگفتی به ضیــــــــا اینجوری نیستن ، خـــــــــــایلی اینجوری بودن که
بعد بعدترش، من بالاخره تونستم یه بتسه مایه رو از نزدیک ببینم یه عالمه خارج رفته یه فرش خونشون دارن بیــــــــــــــــــــــــــست میلیون تومن قراره اسپانسر من شه
بعد بعد بعدشم، هرکی هرچی درباره من گفته تکذیب میکنم قوین تکذیب میکنم شاهدم دارم آقای رارنده
حیف شد خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــایلی حیف شد میخواستم همتونو شام بیارم خونمونآآآآآآآآ ولی حیف که دیرتون میشد حیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــف
آهان یادم رفت بگم، ازینامو نیاورده بودم با خودم فک کنم چشم زدن سرما خوردم
.
.
.
.
.
و اما صوبتای جدی
تعرفه عکس:
عکس رنگی تک نفره : 100 هزار تومن
عکس رنگی دونفره : نفری 70 هزار تومن
عکس رنگی سه نفره : نفری 50 هزار تومن
عکس رنگی دسه جمعی : نفری 10 هزار تومن