2013/11/27, 11:56 AM
(2013/11/26, 02:26 PM)مرتضی نوشته است:سلام(2013/11/24, 11:53 PM)nader_wanton نوشته است: اکبر جان.چی بگم سخته واقعا نمیتونم درکت کنم که چه سختی هایی کشیدی.اما امیدوارم الان خوشبخت باشی
درمورد شما طلوع خانوم.همه ی پسرها مثل هم نیستند همونطور که همه ی دخترا مثل هم نیستند.کی گفته ما خیلی راحت پاپس میکشیدخترایی هم هستند که خیلی راحت اوناهم پاپس میکشند .پس زود قضاوت نکنید.به خدا ما همه مثل همیم.هم اخلاقاشون و رفتاراشون مثل هم نیست.
و اینکه گفتید نظرتون درمورد ازدواج 2تا ام اسی باهم باید بگم هر شخصی نظرخاصی داری که قابل احترامه.ولی یکی از بچه های همین انجمن گفت که دوست نداره با یه ام اسی دیگه ازدواج کنه چون استرس و بیماری اونم روی زندگی جفتشون تاثیر میزاره که من باهاش موافق بودم از اونطرفم یکی دیگه میگفت بهتر همو درک میکنیم که بازم با اونم موافقم اما من ترجیح میدم جفتشون ام اسی نباشند البته این نظر منه.من ام اس ندارم شاید درست درکت نمیکنم باید ببخشید در این مورد.
اما برای همتون ارزوی خوشبختی دارم
دقیقا نادر جان
طلوع خانم رفتار ادما رو جنسیتشون تعیین نمیکنه
هردو انسان هستند و خوب و بد در هر دو جنس هستش
حالا شما اون قسمتش براتون برجسته تر هستش
شاید یه پسر اصلا خود من بیام عکس حرف شما روبزنم
این رو ما زمانی که از بچگی رشد کردیم تومون تقویت کردن که البته همه اما یکمیش رو دارن
منظورم حس فمینیستی هستش
سخت نگیرید
زندگی میگذره
دوتا ام اس ای هم میتونن خوشبخت بشن همونطور که دوتا غیر ام اس ای میتونن
با اینکه انسان باید جنبه ی انسانیت رو بنگره بدون غرض ورزی شکی نیست ولی من براساس واقعیتا که دیدم گفتم و از قدیم گفتن مشت نمونه ی خرواره!!نیست؟
البته همیشه استثنائاتی هم وجود داره
ومطمئنم تو اینجا از اون استثنائات وجود داره و من به همه احترام میذارم
پایدار باشید