بچه ها خوشحالم.شد 23 نفر زود باشید دونفر دیگه حرکته
انزلی انزلی 2 نفر دیگه حرکت انزلی نبود د د د د د
برای منم دعا کنید منم از فردا باید برم رو مخ مسول جدیدمون اقا تر خدا من جمعه نیستمااااا مرخصی بهم بدیاااااا
سجاد خدا خفت نکنه کج گیرو اخه از کجا آوردی بچه.خوشحالم دوباره میبینمت دلم برات تنگ شده پسر
خدایااا سجاد برف بیاد کولاک بیاد ما میایمممم پس لفطن جو نده و گرنه خانم ها یه چمدون لباس و چکمه میارن یه چمدون چتر برای ست کردن با لباس هاشون میارن اون وقته که اتوبوس سنگین میشه نمیتونه تند بیاد دیر میرسیم
منت میزارید قدمتون بروی چشم خوشحال میشیم از زیارتتون
انزلی انزلی 2 نفر دیگه حرکت انزلی نبود د د د د د
برای منم دعا کنید منم از فردا باید برم رو مخ مسول جدیدمون اقا تر خدا من جمعه نیستمااااا مرخصی بهم بدیاااااا
سجاد خدا خفت نکنه کج گیرو اخه از کجا آوردی بچه.خوشحالم دوباره میبینمت دلم برات تنگ شده پسر
(2013/11/22, 12:35 AM)chipchip نوشته است:
خدایااا سجاد برف بیاد کولاک بیاد ما میایمممم پس لفطن جو نده و گرنه خانم ها یه چمدون لباس و چکمه میارن یه چمدون چتر برای ست کردن با لباس هاشون میارن اون وقته که اتوبوس سنگین میشه نمیتونه تند بیاد دیر میرسیم
(2013/11/21, 09:26 PM)kaveh_plus نوشته است: شب چهارشنبه ی موعود[/b] در منزل ما مراسم شب نشینی برپا خواهد بود، قدم بر چشم ما نهاده و با حضورتان گرمابخش محفل ما در این شب پاییزی عزیز باشید ...ای کاش سر کار نبودم منم میومدم
(2013/11/22, 04:36 AM)ابراهیم نوشته است: سلام
آقا یه سئوال فنی
اگه هفتم یا هشتم آذر اهل بیت محترم بر ما پیروز شدن و نتونستیم بپیچونیمشون و مجبور شدیم بیارییمشون شمال
و بخوایم شما رو ببینیم!!
و ادامه برنامه رو با شما باشیم.......
اونموقع تکلیف چیه؟؟
منت میزارید قدمتون بروی چشم خوشحال میشیم از زیارتتون
دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم
این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم
این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم