2013/11/15, 05:23 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/15, 05:29 PM، توسط nader_wanton.)
(2013/11/15, 04:53 PM)تاتا نوشته است: آقا نادر مرد مثل شما خیلی کمه منم از این نا امیدم که دیگه شاید هیچ وقت کسی نباشه که منو با این بیماری قبول کنه و با معیارهای من برای ازدواج بخونه.
شما لطف دارین.
بنظر من پیدا میشند ادم هایی که خودتون رو بخاطر خودتون بخواند نه خودشون.
فقط یه پیشنهاد بنظرم شما فقط درمورد بیماریتون با شخصی که میخوایند ازدواج کنید درمیون بزاریند نه مادرش نه پدرش نه هیچکس دیگه ای.
اگر پسره قبول کنه بدون هیچ موقع کسی دیگه ای اصلا متوجه بیماریتون نمیشه.
بعدشم هیچ موقع خودتون رو دست کم نگیرید بابت اینکه ام اس داریند.
در اخرم بگم ام اس بیماریه که افراد زیبا و باهوش اون رو میگیرند.
براتون ارزوی موافقیت میکنمامیدوارم ادم درستی وارد زندگیتون بشه
(2013/11/15, 05:18 PM)طلایی نوشته است: من که با زندگی کنار یه ام اسی حتی از وضع خودم شدیدتر مخالفتی ندارم.. آخه دوستان عزیز همه ما آدما یه روزی مریض میشیمو به بالین میفتیم!!! حتی سالمترینامون!!!! اگه قرار باشه ازین چیزا بترسیم که نباید زندگی کنیم!! اگه قرار باشه اینا استرس زا باشه که نباید زندگی کنیم!!! چقد دردناکه که حتی خودمونم خودمونو واسه زندگی قبول نداریم
آخه شما با سالماشم ازدواج کنین بلاخره یه مرضی میگیرنن...!
با این حرفت موافقم.اره شدن میشه که با یکی دیگه ای که ام اس داره ازدواج کرد و حتی خوشبخت شد.
حرف من اینکه با هرکی هستین خوشبخت باشین.امااینکه میگین فقط با یه ام اس بایکی مثل خودمون باید ازدواج کرد اونم بخاطر اینکه اونایی که سالمندشمارو نمیپذیرند مخالفم.
بنظر من پیدا میشند چرا خودتون دنبالشو نمیگردین شاید نزدیکتون باشند نزدیک تر از اونچیزی که فکر میکنید یا شایدم دورند و باید دنبالشون بگردین.
اما هیچ موقع ناامید نشو بدترین چیز برای یه شخص گرفتن امیدشه
اینم قبول دارم که سالماشم یه روزی مریض میشند باید تر و خشکشون کرد.