(2013/11/08, 09:38 PM)حامدی فر نوشته است:سلام(2013/11/01, 10:50 AM)free نوشته است:(2013/07/23, 08:17 AM)hessam نوشته است: ببخشید
خانم دکتر چرا
سینوکس همانند آوانکس (داروی اصلی) بسته بندی نمی شه
که مشکلاته شکستنه ویال تو دست افراد پیش نیاد
نا سلامت دارویی است که اکثر دوستان داخل ایران استفاده می کنند و حتی ادعا شده به چندتا کشور دیگه هم داره صادر می شه
نکنه اینم نوع صادراتی و نوع مصرف داخل را داره
In ja iranast dg .....
سلام
دوست عزیزم
اولا یک گله چرا خبر صادرات معتبرترین برند دارویی ایران را زیرسوال می برید و به آن نام ادعا می دهید؟ شما از محققین و صنعتگران کشورتون حمایت نکنید کی بکنه. من فکر می کنم باعث افتخار همه باشه !!!!
این از گله ی منتموم شد
اما جواب سوال قبلا هم گفتم که فرم صادراتی عین تولید داخل است. در خصوص نحوه ی شکستن آمپول و اینکه دایره ی قرمز موقع شکستن سمت خودتون باشه بچه ها همین جا توضیح داده اند اما از همه ی اینها گذشته ما داریم کارهایی می کنیم که امیدوارم سریعتر بتونیم خبرای خوبی براتون داشته باشیم
وقتی فقط وارد کردن دارو که باید پول بدیم دارو بخریم در این شرایط مشکل میشه شما تصور کنید تولید چه داستانایی داره. اما اینها مشکل ماست که ادعامون اینه می خوایم دغدغه را از بیماران بگیریم و شماها خقتون اینه که بهترین کیفیت را از ما بخواهید که آرزوی همیشگی ما هم هست
با آرزوی سلامتی
بخشید من این سوال را فقط یک بار گذاشتم
ولی یکی از دوستان خواستند جواب بدند دیگه
.gif)
می گین دارین یک کارهایی می کنید
پس لطفا
.gif)
1. بسته بندی های محصولات ملی را مثل نمونه اصلی طراحی کنید نهایتش نام بسته بندی را تغییر بدهید
2.در مورد مشابه ربیف
رسیجکت
رسی دوز (هر سه نوعش)
رسی اسمارت
کیف مسافرت و یخ مشابه اصلی برای هر دو
را هم تولید کنید

تا ما هم از تولید ملی مون حمایت و افتخار کنیم

گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems