(2013/11/01, 09:41 AM)arezooo82 نوشته است: سلام خانم دکتر حامدی فر .خسته نباشید.خانم دکتر من یه سوال داشتم.من همیشه آمپولم رو تو درمانگاه قائم خیابون سبزه میدون قزوین میزدم،چهارشنبه که رفتم گفتن قراردادشون با سیناژن تموم شده و از هفته بعد اونجا نرم.میخواستم ببینم شما در جریان هستید؟ از هفته آینده من باید کجا برم برای تزریق؟
سلام
ببخشید دیر شد
لطفا با 42815 تهران تماس بگیرید و از خانم پیرایش کمک بگیرید اگر هر مشکلی داشتید یا سوالتون همچنان باقی ماند مجددا" من را در جریان بگذارید
با آرزوی سلامتی
(2013/11/01, 10:50 AM)free نوشته است:(2013/07/23, 08:17 AM)hessam نوشته است: ببخشید
خانم دکتر چرا
سینوکس همانند آوانکس (داروی اصلی) بسته بندی نمی شه
که مشکلاته شکستنه ویال تو دست افراد پیش نیاد
نا سلامت دارویی است که اکثر دوستان داخل ایران استفاده می کنند و حتی ادعا شده به چندتا کشور دیگه هم داره صادر می شه
نکنه اینم نوع صادراتی و نوع مصرف داخل را داره
In ja iranast dg .....
سلام
دوست عزیزم
اولا یک گله چرا خبر صادرات معتبرترین برند دارویی ایران را زیرسوال می برید و به آن نام ادعا می دهید؟ شما از محققین و صنعتگران کشورتون حمایت نکنید کی بکنه. من فکر می کنم باعث افتخار همه باشه !!!!
این از گله ی من

اما جواب سوال قبلا هم گفتم که فرم صادراتی عین تولید داخل است. در خصوص نحوه ی شکستن آمپول و اینکه دایره ی قرمز موقع شکستن سمت خودتون باشه بچه ها همین جا توضیح داده اند اما از همه ی اینها گذشته ما داریم کارهایی می کنیم که امیدوارم سریعتر بتونیم خبرای خوبی براتون داشته باشیم
وقتی فقط وارد کردن دارو که باید پول بدیم دارو بخریم در این شرایط مشکل میشه شما تصور کنید تولید چه داستانایی داره. اما اینها مشکل ماست که ادعامون اینه می خوایم دغدغه را از بیماران بگیریم و شماها خقتون اینه که بهترین کیفیت را از ما بخواهید که آرزوی همیشگی ما هم هست
با آرزوی سلامتی