مرسی آقا سروش
ولی من نه کاری به پزشکی دارم نه حرفاشون.....
ولی اینو میدونم باید و باید به غذایی که میخورم توجه و دقت کنم که چی میخورم.....
چون بین چیزی که میخورم و سلامتیم رابطه ی مستقیم هست.....
هیچ پزشکی هم این نظریه رو رد نکرده چون تو خود ( قرآن ) هم هست که به آنچه که میخورید بنگرید!
من خیلی دقت کردم و دیدم 100 در 100 سرد مزاجم یعنی علاقه ی شدید دارم به سردیجات......!!!!
از بچگی هم همین بودم......( میترسم اینو بگم بهم بخندین ولی من تا 21 سالگیم که قبل ام اسم بود مامان که آبگوشت درست میکرد آب ترشی رو که حاوی سرکه بود میریختم تو آبگوشتم میخوردم چون این واقعا برام لذت بخش بود و نمیدونستم برام سمه
)
مثلا خیار و گوجه رو سالاد میکردم بجا غذا میخوردم
ولی بعد ام اس نه......
مصرف سردیجات رو به حداقل رسوندم......
هی با خودم آزمایش میکردم.....میدیدم وقتی سردی میخورم تو طول روز همش عصبیم
دوس دارم یکی پیدا شه بزنمش( بخدا جدی میگم دست خودمم نبود
)
یه چند روز پیش دیدم یه بسته اومد دم در.......بازش کردم دیدم همسرم
برام مجموعه کتابا و سخنرانیای خدادادی رو گرفته......
کاری ندارم جت هوا میکنه یا نه......
کاری ندارم مدرکش چیه....
ولی حرفاشو باور دارم.....هر چی میگه به خودم و خصوصیت هام که نیگا میکنم میبینم راس میگه
ماها نباید سردی بخوریم.........با خوردن سردیجات حالمون بد میشه اینو به قطع و یقین میگم ......
گرمی بخورین بچه ها.....فست فود و هله هوله و سردیجات نخورین.......آمپولاتونو سر وقت بزنین ......اعصابتونم آروم نگه دارین و از استرس دور باشین اونموقست که واقعا بیماریمونو میتونیم کنترل کنیم......ممنونم

ولی من نه کاری به پزشکی دارم نه حرفاشون.....
ولی اینو میدونم باید و باید به غذایی که میخورم توجه و دقت کنم که چی میخورم.....
چون بین چیزی که میخورم و سلامتیم رابطه ی مستقیم هست.....
هیچ پزشکی هم این نظریه رو رد نکرده چون تو خود ( قرآن ) هم هست که به آنچه که میخورید بنگرید!
من خیلی دقت کردم و دیدم 100 در 100 سرد مزاجم یعنی علاقه ی شدید دارم به سردیجات......!!!!
از بچگی هم همین بودم......( میترسم اینو بگم بهم بخندین ولی من تا 21 سالگیم که قبل ام اسم بود مامان که آبگوشت درست میکرد آب ترشی رو که حاوی سرکه بود میریختم تو آبگوشتم میخوردم چون این واقعا برام لذت بخش بود و نمیدونستم برام سمه

مثلا خیار و گوجه رو سالاد میکردم بجا غذا میخوردم

ولی بعد ام اس نه......
مصرف سردیجات رو به حداقل رسوندم......
هی با خودم آزمایش میکردم.....میدیدم وقتی سردی میخورم تو طول روز همش عصبیم

یه چند روز پیش دیدم یه بسته اومد دم در.......بازش کردم دیدم همسرم

کاری ندارم جت هوا میکنه یا نه......
کاری ندارم مدرکش چیه....
ولی حرفاشو باور دارم.....هر چی میگه به خودم و خصوصیت هام که نیگا میکنم میبینم راس میگه
ماها نباید سردی بخوریم.........با خوردن سردیجات حالمون بد میشه اینو به قطع و یقین میگم ......
گرمی بخورین بچه ها.....فست فود و هله هوله و سردیجات نخورین.......آمپولاتونو سر وقت بزنین ......اعصابتونم آروم نگه دارین و از استرس دور باشین اونموقست که واقعا بیماریمونو میتونیم کنترل کنیم......ممنونم

زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!