2013/11/05, 04:50 PM
(2013/11/04, 07:51 PM)sooorooosh نوشته است: آقا من خیلی از اینا رو خوندم.
چون ام اس بیشتر خانما رو در گیر میکنه بیشتر این موضوع دغدغه خانم ها هست.
البته یه شب با دوستانم صحبت میکردم. به من میگفتن تو که پسری هیچ مشکلی نداری. ولی ما که دختریم یه ایراد خیلی بزرگ برامون محسوب میشه.
و جامعه رو اصلا نه قبول میکنه. و نه هضم.
فقط خواستم بگم که واقعا برای کسانی که این نگاه و به بیماری دارن متاسفم. البته سطح فرهنگی پایین خیلی موثر هست.
و اینکه من به شخصه قبول دارم. ام اس اصلا بیماری خوبی نیست. ولی کسانی که اون رفتار رو با خانمها دارن انقدر از سلامت خودشون در آینده مطمئن هستن. بیماری و هزار اتفاق دیگه. آدم در کنار احتمالات زندگی میکنه.
در ضمن این و به جد و واقعیت میگم. خانم هایی که من دیدم. چه از لحاظ زیبایی ،چه تحصیل، خانواده و موقعیت.
و از همه مهمتر اخلاق. واقعا نمونه و خاص هستن. و این رو بدون هیچ اغراقی میگم. شخص خودم حتی اگر هم ام اس نداشتم هیچ وقت در حد و اندازشون نبودم.
به هر حال مهم اینه که اکثرشون الان تو جامعه هستن و فعال در امور زندگی. و با این نگاه اشتباه دارن زندگی میکنن.
مثلا مورد من میشناسم خانمه خیلی خشگل بود. فوق لیسانس عمران از دانشگاه شیراز. ام اس گرفته بود. بعد میخواست زنه یه پسری بشه که نه سواد درستی داشت نه شعور. نه ادب.
تازه پسره ناز هم میکرد. بهش گفتم ام اس اونقدر نیست که بخوای ارزش خودت رو پایین بیاری.
و به همچین کاری تن بدی. البته بنده خدا شش ماه از بیماریش میگذشت و حق داشت. خدا رو شکر که اون کارو نکرد. الانم رفته آلمان با داداشش زندگی میکنه.
خواستم بگم خیلی ارزش خانمامون بالاتر از اینهاست. که بخوان اجازه بدن جامعه در موردشون فکر بکنه یا نکنه.
زنده باشین
با حرفات موافقم سروش
وقتی بخوای این اولش سر این قضیه کوتاه بیای و در اصطلاح باج بدی دیگه هیچی
یه عمر تنهایی زندگی کردن بهتر از اینجوری با کسی ازدواج کردنه به خدا
چه دختر و چه پسر باید اعتماد به نفس داشته باشیم
محکم بودن خیلی مهمه
وقتی خود آدم به این باور برسه که آره اله بله دیگه از دیگران نباید انتظار داشته باشیم بهتر باهامون رفتار کنند