2013/10/09, 06:09 PM
من از اولين نفري كه شنيدم و تشخيص داد ام اس دارم آجي جونم گيتي بود . تقريبا شش سال پيش بود چهار ماه به عيد دست راستم حركتشو از دست داد نميتونستم تكونش بدم با دست چپم مدام تكونش ميدادم ،،،، خودم زياد نترسيده بودم ولي اين تشخيصاي گيتي جون ميومد رو اعصابم
خوب هي ميرفت هي ميومد ميگفت تو هم ام اس داري شك نكن
خلاصه يك هفته به عيد من يك سرگيجه مزخرف گرفتم كه تا يك ماه ادامه داشت و دكترا هم هي ميگفتن از استرس يا عصبيه ناگفته نماند اين گيتي جون بازم رو اعصاب بود مدام اون دفترچه مزخرف آشنايي با ام اس رو ميگرفت دستش ميگفت ببين ؟؟؟؟ اينجا دقيقا علايم تو رو نوشته شك نكن ام اس داري
دلم ميخواست با سر برم تو صورتشااااااااااااااااااا
بله بعد از يك ماه كذايي يك روز سه شنبه خاطرانگيز حالمون خيلي بد شد بردنمون بيمارستان تا اورژانسي ام ار اي بشم اينم بگم قبلش هر دكتري ويزيتم كرد گفت با اين علايم شديد سرگيجه شك نكن تومور داري ما هم با كلي استرس رفتيم واسه ام ار اي و بعدش جوابو برديم براي دكترمون
و اون لحظه ايي كه دكتر گفت ام اس داري نيشم باز شد
آخه فكر كردم راستي راستي تومور دارمو رفتني هستم
و من از همون روز اول با مريضيم كنار اومدم
چون اصلا ام اس رو آدم حساب نكردم
ولي گيتي جون بعد از تشخيص تا يكسال مداوم به هر كي ميرسيد ميگفت ديديد ؟ ديدي گفتم اينم ام اس داشت ؟ تشخيص و حال كردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب هي ميرفت هي ميومد ميگفت تو هم ام اس داري شك نكن
خلاصه يك هفته به عيد من يك سرگيجه مزخرف گرفتم كه تا يك ماه ادامه داشت و دكترا هم هي ميگفتن از استرس يا عصبيه ناگفته نماند اين گيتي جون بازم رو اعصاب بود مدام اون دفترچه مزخرف آشنايي با ام اس رو ميگرفت دستش ميگفت ببين ؟؟؟؟ اينجا دقيقا علايم تو رو نوشته شك نكن ام اس داري
دلم ميخواست با سر برم تو صورتشااااااااااااااااااا
بله بعد از يك ماه كذايي يك روز سه شنبه خاطرانگيز حالمون خيلي بد شد بردنمون بيمارستان تا اورژانسي ام ار اي بشم اينم بگم قبلش هر دكتري ويزيتم كرد گفت با اين علايم شديد سرگيجه شك نكن تومور داري ما هم با كلي استرس رفتيم واسه ام ار اي و بعدش جوابو برديم براي دكترمون
و اون لحظه ايي كه دكتر گفت ام اس داري نيشم باز شد
آخه فكر كردم راستي راستي تومور دارمو رفتني هستم
و من از همون روز اول با مريضيم كنار اومدم
چون اصلا ام اس رو آدم حساب نكردم
ولي گيتي جون بعد از تشخيص تا يكسال مداوم به هر كي ميرسيد ميگفت ديديد ؟ ديدي گفتم اينم ام اس داشت ؟ تشخيص و حال كردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟