آخرین ویزیتی که پیش دکتر طوفانیان داشتم همین مرداد ماه گذشته بود. بعد از یه سری آزمایش برام دو تا آمپول D3 تجویز کرد. و گفت یکیشو الان بزن یکی بعد رو دو ماه دیگه. دوستان حواستون باشه ویتامین D ای که از منابع طبیعی گرفته می شه (بویژه نور خورشید) خیلی خوب و عالیه. اما در گرفتن ویتامین D شیمیایی احتیاط کنید. چرا که میزان اضافی آن برای بدن مضره. در واقع در کلیه و کبد رسوب می کنه و دردسر سازه. البته اغلب امروزه بویژه خانمها با کمبود این ویتامین روبرو هستند. اینایی که گفتم رو از دکترم و افرادی شنیدم که در این زمینه اطلاعات درست و خوبی داشتند. حواستون باشه با تجویز پزشک و بعد از گرفتن آزمایش و دیدن وضعیت کلسیم بدنتون نسبت به مصرف این ویتامین اقدام کنید. تو آزمایش من میزان کلسیم کم نبود ولی لب مرز بود.
راستی بهاران دوست خوبم کلسیم مانع از حمله نمی شه یعنی هیچ چیزه دیگه ای مانع از حمله نمی شه، فقط باعث تخفیف شدت و تخریبی که هر حمله ممکنه به وجود بیاره ممکنه بشه(می دونی که هنوز هیچ چیز در مورد این بیماری به اثبات نرسیده). اینو هم باز از خودم نمی گم و از خوانده ها و شنیده هایی که از افراد مجرب و حاذق و متخصص دارم می گم.
راستی بهاران دوست خوبم کلسیم مانع از حمله نمی شه یعنی هیچ چیزه دیگه ای مانع از حمله نمی شه، فقط باعث تخفیف شدت و تخریبی که هر حمله ممکنه به وجود بیاره ممکنه بشه(می دونی که هنوز هیچ چیز در مورد این بیماری به اثبات نرسیده). اینو هم باز از خودم نمی گم و از خوانده ها و شنیده هایی که از افراد مجرب و حاذق و متخصص دارم می گم.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش