2013/10/05, 05:18 PM
سلام ...
ميخواستم نظرتونو درمورد اين دارو بدونم ...
ميخواستم بدونم كسي استفاده كرده ...نظرش چيه ؟ اصلا تاثير داشته ؟
عوارض داشته ...؟
چون من خودم ده ساله با اين مريضي زندگي ميكنم ...هر آمپولي رو كه شما بگيد استفاده كردم ....نميشه گفت كدومشون بهتر بودن ..بد بودن ولي عالي نبودن ...اين دارو هم يه چي تو مايه هاي كرتونه ..كه تو سرم بايد ريخته بشه ...هر سه ماه يه بار تزريق ميشه .برا مدت دوسال ...
عوارض خيلي بدي هم واسه من داشت ..مثل حالت تهوو ..سردرد...معده درد..كه تقريبا برا يه هفته چيزي نميتونستم بخورم ..چون هيچي رو معدم نميموند ...
تاثير كه نداشت بماند ...بدنه منو شديد ضعيف كرد....
كه الان بعد از 5 سال فاصله از اتمام دارو ...بدنم ديگه ضعيف مونده ...سريع سرما ميخورم ..هرمريضي كه پيدا ميشه اول من ميگيرم ..كلا داغونم ....
اينا رو گفتم تا بدونم فقط رو من اينجوري بوده يانه؟
ميخواستم راهنماييم كنيد تا چيكاركنم ...
الانم دارم اسويمر مصرف ميكنم ...
ممنون ميشم ..............
ميخواستم نظرتونو درمورد اين دارو بدونم ...
ميخواستم بدونم كسي استفاده كرده ...نظرش چيه ؟ اصلا تاثير داشته ؟
عوارض داشته ...؟
چون من خودم ده ساله با اين مريضي زندگي ميكنم ...هر آمپولي رو كه شما بگيد استفاده كردم ....نميشه گفت كدومشون بهتر بودن ..بد بودن ولي عالي نبودن ...اين دارو هم يه چي تو مايه هاي كرتونه ..كه تو سرم بايد ريخته بشه ...هر سه ماه يه بار تزريق ميشه .برا مدت دوسال ...
عوارض خيلي بدي هم واسه من داشت ..مثل حالت تهوو ..سردرد...معده درد..كه تقريبا برا يه هفته چيزي نميتونستم بخورم ..چون هيچي رو معدم نميموند ...
تاثير كه نداشت بماند ...بدنه منو شديد ضعيف كرد....
كه الان بعد از 5 سال فاصله از اتمام دارو ...بدنم ديگه ضعيف مونده ...سريع سرما ميخورم ..هرمريضي كه پيدا ميشه اول من ميگيرم ..كلا داغونم ....
اينا رو گفتم تا بدونم فقط رو من اينجوري بوده يانه؟
ميخواستم راهنماييم كنيد تا چيكاركنم ...
الانم دارم اسويمر مصرف ميكنم ...
ممنون ميشم ..............