2013/10/03, 10:33 AM
بله شدیدا این مسئله رو قبول دارم که میتونید از طب حاشیه استفاده کنید به شرط اونکه در درمانتون اختلالی ایجاد نکنه
یه مسئله اینکه بیماران ام اس تنها مشکلشون علائم چشمی و حرکتی نیست که
به قول دوستمون مشکلات ادراری یه نمونشه.یبوست، بی خوابی و..
برای تمام اینها داروی شیمیایی هست اما همراه با عوارض خودشون. طب مکملی که حداقل من دارم استفاده میکنم مشکل رو رفع کردن بدون عارضه
همچین چیزهاییه که باعث میشه این جور چیزها اینقدر طرفدار داشته باشن
اکسی بوتینین مشکلم رو کامل رفع نمیکرد.اگ بیشتر میخودم برام احتباس ایجاد میکرد.اما با طب مکمل مشکلم رفع شد و تونستم قطعش کنم
قبول دارم کلّاش در این موارد زیاد هست. به هر کسی نباید اعتماد کرد. نمیدونم اونایی که میگن با داروهای گیاهی حالشون بد میشه چی استفاده میکنن و اون داروها رو کی براشون تجویز کرده
یه مسئله اینکه بیماران ام اس تنها مشکلشون علائم چشمی و حرکتی نیست که
به قول دوستمون مشکلات ادراری یه نمونشه.یبوست، بی خوابی و..
برای تمام اینها داروی شیمیایی هست اما همراه با عوارض خودشون. طب مکملی که حداقل من دارم استفاده میکنم مشکل رو رفع کردن بدون عارضه
همچین چیزهاییه که باعث میشه این جور چیزها اینقدر طرفدار داشته باشن
اکسی بوتینین مشکلم رو کامل رفع نمیکرد.اگ بیشتر میخودم برام احتباس ایجاد میکرد.اما با طب مکمل مشکلم رفع شد و تونستم قطعش کنم
قبول دارم کلّاش در این موارد زیاد هست. به هر کسی نباید اعتماد کرد. نمیدونم اونایی که میگن با داروهای گیاهی حالشون بد میشه چی استفاده میکنن و اون داروها رو کی براشون تجویز کرده
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
![[تصویر: 1927b880db2a9f321.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/1927b880db2a9f321.jpg)