2013/09/26, 08:40 AM
(2010/09/16, 01:38 PM)TootFarangi نوشته است: سلام دوستانسلام دوست عزیز منم اینجوری میشدم...درد زیاد که حتی نمیتونستم دست بهش بزنم البته همه میگن اشتباه میزدی ولی من حتی با سانتی متر هم اندازه میگرفتم که درست بزنم با دستگاه هم میزدم پس هیچ اشتباهی نبود...ولی هم موقع تزریق هم دو روز بعد تزریق خیلی دردآور بود تا می اومد دردش کمتر بشه پس فردا میرسید و جای دیگه همین اواضاع...یه دکتر دیگه رفتم و اون برام اکتووکس نوشت هفته ای یه باره... نه درد داره نه جاش میمونه... خیلی خوبه
همه تون می دونید که من از روز اول آمپول نمی خواستم و کلی داستان داشتم آخرشم بهم بتافرون دادن ، حالا مهم نیست اون تکه اولش ، بعد از کلی نصیحت و اینا تصمیم گرفتم خودم به خودم تزریق کنم و پری روز که تزریق دوم بود تازه با کلی ترس و لرز ( البته بازم با کمک مامانم ) روی شکم تزریق کردم ، منتها از دیشب جاش قرمز شده شدید و بد جوری هم سوزش داره ، این دیگه واسه چیه ؟
به پرستار زنگ زدم و گفت هیچی نیست بعد از تزریق نباید راه بری و ...
میگه چون روزای اوله کم برو از خونه بیرون تا بهش عادت کنی و یک عالمه حرفه دیگه که کلن نمیشه الانم سره انتخاب واحد و شهریه و ... است نمی تونم به بابام بگم بره دنباله کارای من که !
از دوست جون هایی که بتافرون تزریق می کنن می خوام بپرسم این سوزش و درد محل تزریق واقعا همونطوری که پرستار انجمن به من گفت بدونه مشکله ؟ یا کسی اصلا این طوری شده بود اون اول تزریقش ؟
ممنون از همه