(2009/07/15, 12:05 PM)مـه ســـا نوشته است: معلومه كه بايد گفت.اما چرا وقتي هيچ مشكلي نداري،عين بقيه مردم راه ميري ،حرف مي زني ،كار مي كني،دانشگاه مي ري،فقط اسم اين مريضي روته،مردم يك جور ديگه برخورد كنند
اصلاً منصفانه نيست
دقیقا عزیزم...با حرفت موافقم...باید گفت ولی ما چیزیمون نیست..فقط یه اسم رومون هست که بقیه وحشت میکنن از شنیدنش
(2013/09/17, 08:12 PM)visko نوشته است:(2013/09/17, 08:06 PM)مولتی ام اس نوشته است:(2013/08/11, 07:30 PM)طلایی نوشته است:(2013/08/11, 07:20 PM)مولتی ام اس نوشته است: درسته که ما هم مثل بقیه افراد داریم زندگی میکنیم حتی گاهی اوقات فعالیتمون هم بیشتره ولی خوب به هر حال ما میدونیم که خاص هستیممحدثه جون کی جواب میدن؟؟ خیلی دوس دارم بدونم چی میشه؟!! یعنی برام مهمه بدونم دیگران چه تصمیمی راجع بهمون میگیرن
صداقت مهمترین مسئله در شروع یه زندگیه.
من بعد از این همه سال و این همه خواستگارای جورواجور که هی اومدن و رفتن و جواب رد شنیدن، دو شب پیش تونستم به یکیشون اطمینان کنم و این راز بزرگ رو بگم چون قانون زندگیم با صداقت هستش درسته که گفتنش خیلی سخت بود، خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو می کردم، روزها و شب ها و ساعتها به این فکر کردم که چه طور بگم ولی بالاخره گفتم و خیالم راحت شد و الان دیگه وجدانم راحته.
نمیدونم قراره که ایشون چه تصمیمی بگیره ولی هر تصمیمی بگیره برای من با ارزشه و به تصمیمش احترام میزارم.
فکراشو کرد و گفت نه
منم گفتم مشکلی نیست این حق شماست
تازه اینجا بود که فهمیدم ام اس چقدر آستانه صبر و تحملم رو برده بالا
شنیدن این حرف برام خیلی سخت بود ولی با خودم گفتم ایهمه من به بقیه گفتم نه حالا یه بارم یکی دیگه به من بگه نه...
اینم سهم ما از این روزگاره دیگه...
الهیعیبی نداره عزیزم حتما لیاقتتو نداشته ایشالله یکی بهتر
سلام درست عین مشکل من...بعد 3 سال خواستگار اومدن و نه نشنیدن همشون...درست وقتی بیماری سراغم اومد یکی پیدا شد که فکر کردم به همونه که دنبالشم...ولی وقتی بهش گفتم بعد فکر کردن نه گفت...مثل من که تو این 3 سال به هم نوعاش نه گفتم...خیلی دردآوره.... به نظرت آخر عاقبت ما تنهاییه؟؟؟؟
(2009/07/19, 10:04 PM)sara نوشته است: دوستاي خوبم به نظر من حتما بايد به طرف مقابل حقيقت روگفتخیلی خوب حرف دلمو زدی...برنامه ریزی برای آینده ... بعد یه مهمون ناخوانده....برنامه ریزی دوباره با حذف بهترین قسمت هاش.......
چون اونم حق داره براي زندگيش تصميم بگيره . ممكنه ما فرقي با آدم هاي سالم نداشته باشيم
ولي بالاخره اين بيماري رو داريم. بيماري كه تا الان هيچ درماني براش پيدا نشده. يك درهزار ممكنه
يه روزي ديگه نتونيم كارامون رو خودمون انجام بديم پس كسي كه قرار همدم وشريك عمرمون باشه بايد
همه حقيقت رو بدونه بايد تمام جوانب رو درنظر بگيره.
ولي اين خيلي بد كه آدم براي زندگيش يه عالم برنا مه داشته باشه بعد يه روز پاشه ببينه همه چي بهم ريخته
ومجبور باشه تمام برنامه زندگيشو دوباره از نو بنويسه و تو برنامه تازه خيلي از چيزايي كه براش عزيز بودن رو حذف كنه
اما من برخلاف فريبا وسينا جان فكر نمي كنم كه نبايد ازدواج كنيم شايد يه شريك خوب خيلي از بار مشكلات ما كم كنه
ولي بايد حتما حقيقت رو بدونه واين خيلي مهمه.