2010/09/08, 12:48 PM
حرف شمادوستای عزیزم همه درست،حرف هر3تاتون روهم قبول دارم.اتفاقا خودمن تازگیهابودکه تصمیم گرفته بودم داروم رو به سینووکس تغییربدم،چون میگفتم هیچ فرقی بین این وآونکس نیست.اماازوقتی این اخباررو("گفته شد:بااینکه تغییرداروازآونکس به سینووکس در40درصدبیمارانی که بعداز4سال استفاده ازآونکس،اقدام به اینکارکردن ودرمدت کمتراز2سال استفاده ازسینووکس عوارض بدی روشون نشون داده وحملاتشون روبیشترکرده اما بازم مسئولین کشور نمیخان قبول کنن و باگرون کردن آونکس دارن بیماران روبه اجباربسمت داروی ایرانی میکشونن") وبعدشم یه سری از مصاحبه بیمارا و وضعیتشون رو نشون دادکه این خبر روکاملاتاییدمیکرد، کلاذهنیتم درمورد سینووکس تغییرکردوبشدت ترسیدم.من اصلاقصدندارم کسی روبترسونم.بعدش روی صحبت من بااونایی نیس که ازاول سینووکس روانتخاب کردن.اتفاقاهمش بخودم میگن کاش منم ازاول سینووکس میزدم.من بعداین اخبارازتغییر داروم ترسیدم ومیگم وقتی دیگه آونکس بااین قیمت نمیتونم بزنم پس بهتره کلا قیدآمپول زدنو واسه همیشه بزنم.چون هیچ تضمینی
وجودنداره که منم جزواون40درصد قرارنگیرم.
اگه مطرح کردن این حرفااینجااشتباهه باشه دیگه ازاین حرفا نمیزنم.فکرمیکردم باگفتن این حرفام شاید کسی باشه راهنماییم کنه چون واقعا تودوراهی بدی قرارگرفتم،اماانگاراشتباه فکرکردم.ازهمه کسانی هم که سینووکس استفاده میکنن میخام که منو ببخشن اگه ترسوندمشون.
وجودنداره که منم جزواون40درصد قرارنگیرم.
اگه مطرح کردن این حرفااینجااشتباهه باشه دیگه ازاین حرفا نمیزنم.فکرمیکردم باگفتن این حرفام شاید کسی باشه راهنماییم کنه چون واقعا تودوراهی بدی قرارگرفتم،اماانگاراشتباه فکرکردم.ازهمه کسانی هم که سینووکس استفاده میکنن میخام که منو ببخشن اگه ترسوندمشون.
حرف هایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هرکس به اندازه حرف هایی است که برای نگفتن دارد.