سلام به همگی
جای همه اونهایی که نیومدن و دلشون پیش ما بود خالی، خوش گذشت
اونقده زود بام و فتح کردیم!!! که تصمیم گرفتم مرحله دوم رو هم با بچه ها برم بالا
البته به علت اینکه کار داشتم برای پائین اومدن دیگه با گروه نیومدم و با ماه عزیزم دوتایی برگشتیم پائین، برای همین من زودتر از همه رسیدم خونه، حتی زودتر از ماه
بخش اطلاع رسانیش خیلی قشنگ بود و واکنش مردم جذابترش میکرد، اما از کاری که انجام شد خیلی راضی هستم
از دوستانی که زحمت طراحی و هزینه تراکت ها رو کشیده بودن خیلی خیلی ممنونم
از گروه کوهنوردی همگام و سرپرست گروه آقای خیری خیلی ممنونم، همگیشون بیشتر از ما اطلاع رسانی میکردن و دلسوزانه و مهربانانه هوامون رو داشتن، واقعا از صمیم قلبم ازتون ممنونم
از ماه عزیزم که با وجود مشغله و پروژه وقت گذاشت و برای اولین بار اومد ممنونم
بچه ها اسم بقیتون رو نمیگم چون حافظه من مثل ماهی قرمز میمونه و هر سه ثانیه یه بار ریست میشه، از همگیتون برای حضور پر شورتون ممنونم
از فربود بابت اینکه خواب مونده بود هم اصلا ممنون نیستم
جای همه اونهایی که نیومدن و دلشون پیش ما بود خالی، خوش گذشت
اونقده زود بام و فتح کردیم!!! که تصمیم گرفتم مرحله دوم رو هم با بچه ها برم بالا
البته به علت اینکه کار داشتم برای پائین اومدن دیگه با گروه نیومدم و با ماه عزیزم دوتایی برگشتیم پائین، برای همین من زودتر از همه رسیدم خونه، حتی زودتر از ماه
بخش اطلاع رسانیش خیلی قشنگ بود و واکنش مردم جذابترش میکرد، اما از کاری که انجام شد خیلی راضی هستم
از دوستانی که زحمت طراحی و هزینه تراکت ها رو کشیده بودن خیلی خیلی ممنونم
از گروه کوهنوردی همگام و سرپرست گروه آقای خیری خیلی ممنونم، همگیشون بیشتر از ما اطلاع رسانی میکردن و دلسوزانه و مهربانانه هوامون رو داشتن، واقعا از صمیم قلبم ازتون ممنونم
از ماه عزیزم که با وجود مشغله و پروژه وقت گذاشت و برای اولین بار اومد ممنونم
بچه ها اسم بقیتون رو نمیگم چون حافظه من مثل ماهی قرمز میمونه و هر سه ثانیه یه بار ریست میشه، از همگیتون برای حضور پر شورتون ممنونم
از فربود بابت اینکه خواب مونده بود هم اصلا ممنون نیستم
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.