2013/09/05, 03:10 PM
منم دیدم تیزر رو
واقعا عالی بودین همگی مثل همیشه، بسیار عالی
راستی واقعا مـــــــرسی، چقدر قشنگ و احساسی خوندین پست منو، همچین احساس خوبی داشتم که فک کنم موقع نوشتنش به این شدت نبود
یه چی هم ویژه بگم چون خیــــــــــــلی به دلم نشست..
فربود عزیز شما چقدر حرفای قشنگ قشنگ میزنی
واقعا لذت میبره آدم.. توصیفات بی نظیر و نکته های حکیمانه
هم تو این تیزر و هم تو درشهر، هردوش خــــــــــاص مصاحبه کردی، خیلی زیاد ممنـــــون...
واقعا درسته، ام اس و بقیه ی به ظاهر رنج ها مثل کوه میمونن که از پایین سخت و طاقت فرسا به نظر میرسن، ولی وقتی فتحش میکنی بهتر از اون دیگه هیچ حسی نیس..
حالا اگه یه قدم عقب تر بریم چی؟ از دور زیبا و خواستنی، همین که راه رو شروع میکنی سخت و طاقت فرسا و هنگام فتح، حسی بینظیر و دوست داشتنی
باید همیشه یادم بمونه که سختی راه اذیتم نکنه و مثل دیروزی نگم که خدایا دیگه زورم نمیرسه..
باید همیشه یادم بمونه که "ان مع العسر یسرا"..
واقعا عالی بودین همگی مثل همیشه، بسیار عالی
راستی واقعا مـــــــرسی، چقدر قشنگ و احساسی خوندین پست منو، همچین احساس خوبی داشتم که فک کنم موقع نوشتنش به این شدت نبود
یه چی هم ویژه بگم چون خیــــــــــــلی به دلم نشست..
فربود عزیز شما چقدر حرفای قشنگ قشنگ میزنی
واقعا لذت میبره آدم.. توصیفات بی نظیر و نکته های حکیمانه
هم تو این تیزر و هم تو درشهر، هردوش خــــــــــاص مصاحبه کردی، خیلی زیاد ممنـــــون...
واقعا درسته، ام اس و بقیه ی به ظاهر رنج ها مثل کوه میمونن که از پایین سخت و طاقت فرسا به نظر میرسن، ولی وقتی فتحش میکنی بهتر از اون دیگه هیچ حسی نیس..
حالا اگه یه قدم عقب تر بریم چی؟ از دور زیبا و خواستنی، همین که راه رو شروع میکنی سخت و طاقت فرسا و هنگام فتح، حسی بینظیر و دوست داشتنی
باید همیشه یادم بمونه که سختی راه اذیتم نکنه و مثل دیروزی نگم که خدایا دیگه زورم نمیرسه..
باید همیشه یادم بمونه که "ان مع العسر یسرا"..
نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم