امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خام‌ گیاهخواری
#8
دوستاي گل من
نگراني شما رو درك مي كنم
اما چقدر خوب مي شد كه لينكايي كه براتون گذاشتم رو دانلود مي كرديد.
قبل از گفتن هر چيزي يادآوري مي كنم كه دكتر بسكي (تنها دكتري كه من الان باهاش در تماسم) بيش از 40 ساله كه خام گياه خواري مي كنه و هيچ گونه بيماري اي نداره. ورزش ميكنه روزانه دوش آب سرد ميگيره و از گياهان تغذيه مي كنه...
كاملا در ك مي كنم كه شما بخواين حرفاي منو قبول نكنيد و چون من اين موضوع رو پيش بيني كرده بودم از سينا و حميد خواستم كه ديداري رو به خاطر همين قضيه ترتيب بدن كه متاسفانه نشد..
ما هركدوم از روش خاصي استفاده مي كنيم ،‌نميتونيد بگيد كه داروهاي ما باعث بهبود گامل و 100% در وضعيت ما هستند
ناهيد جان مي توني جواب سوال منو بدي ؟ چرا پوكي استخوان در بين مردم ما شايع ست؟ مگه به ما نگفتن كه شب موقع خواب يك ليوان شير بخوريم ،‌صبحانه شير ، به جاي آب شير ،‌تو مدرسه شير ،‌ماست بخوريد دوغ بخوريد و.... واقعااگه همه ي اين كلسيم ها جذب ميشد ما كسي و داشتيم كه دچار پوكي استخون بشه ؟ دچار آرتروز چطور؟
حالا اومديم و آرتروزي شديم آيا درماني داره؟ نه نداره.... بايد انقد بمونيم تا ساييده گي كامل پيدا بشه بعد با عمل جراحي درستش كنن... اين خنده دار نيست؟
دكتراي ما سرطان هاي دهان و خون رو درمان نمي كنن و اگر هم درمان بشه خيلي نادره
اما عزيزم علت اينكه تمام بيماران سرطاني دكتر بسكي درمان شدند چيه؟ اونم فقط با چاي سبز!!!!!!!!!!!!!!
من با دكتر زرين آذر در ارتباطم... ايشون متخصص دستگاه گوارش ،‌كبد و تغذيه هستند و الان در امريكا زندگي مي كنند. مقالات ايشون رو مي تونيد در وب سايت ها و روزنامه هاي داخلي بخونيد. اين دكتر گياه خواره و تمام مريض هاشو با گياه خواري درمان مي كنه icon_cry...
هيچ چيز حتي حقيقت هم مطلق نيست و من نميگم كه گياه خواري كنيد تا ام اس شما خوب بشه! بر خلاف عزيزاني كه با ايجاد تاپيك هاي سرد و گرم همه رو دچار سردرگمي مي كنند و هدفم از ايجاد تاپيك اين بود كه شايد و شايد غير از خودم گياه خواري اينجا باشه و بتونه اطلاعاتي رو دريافت كنه.
قدمت انسان به 4ميليون سال ميرسه و 3950000سالش رو گياه خوار بوده(خام) و جالبه كه بدونيد تنها 50000ساله كه آتش رو كشف كرده و پخته خواري مي كنه. موضوع جالب تر اينه كه بيشتر از 7000 ساله كه كشاورزي مي كنه و با اهلي كردن حيوانات از گوشت و شير اونها استفاده ميكنه!‌ آيا انساني با اين همه قدمت در خام گياهخواري ام اس داشت؟
من از 2 خرداد 89 خام گياه خواري ميكنم . بعضي از بچه هاي اين سايت ميدونن چه سختي هايي رو تحمل كردم ،‌چه دردهايي كشيدم ولي اراده مو از دست ندادم چون نمي خوام درد سينووكس رو يك باره ديگه تجربه كنم.
اون موقع من گرفتگي زانو داشتم اما الان خبري ازش نيست.
علم امروز ثابت كرده كه شير و ماست نه تنها براي بدن مفيد نيستند كه يكي از علل پوكي استخوان هم هستند يه مقال9 در اين رابطه ميزارم.
در حالي كه مي تونيد با مغز هاي حاوي كلسيم مثل بادام ، كلسيم مورد نياز بدنتون رو تامين كنيد.
نكته ي ديگه اينه كه گاو و شتر و حتي خرگوش كه ساختار بدني مشابه با انسان داره از گياهان تغذيه مي كنند و هيچ كدام و تاكيد مي كنم هيچ كدام از پوكي استخوان رنج نمي برند دوستان.
سعيده جونم ، يكي از موضوعاتي كه در صحبت هام كه با دكتر بسكي داشتم و برام جالب بود همينه....
حبوبات به صورت خام نفاخ نيستند و اگه به صورت خام مصرف بشن بسيار لذيذ تر هستند اين آتشه كه باعث ميشه كه اونا اذيتت كنن.
من اصلا از لذت هاي خوردن دست نكشيدم و از اين كه خام گياه خوار هستم بسيار راضي ام. شايد اون كسي كه مي شناختي فقط يه نع ماده به بدنش ميرسونده و طبيعيه كه مريض بشه و برگرده
احسان جان : فك مي كني من چي نمي خورم. من فقط گوشت و لبنيات نمي خورم و شكر
تمام حبوبات ،‌سبزيجات و ميوه جات رو به صورت خام مصرف مي كنم. از جوانه هاي نخود ،‌ماش ،‌عدس،‌گندم ،‌سوياو .... تا تمام ميوه جات موجود و همچنين تمام سبزيجات و خرما و .... همه چيز به جز گوشت. فك نكنم ويتامين ديگه اي باشه كه بخواد به بدن من برسه و تاحالا نرسيده باشه...
با اين حال من تاكيدي به اينكه شما خام گياه خوار بشيد ندارم و اين تاپيك صرفا به خاطر اطلاع رساني بوده و هست.
ام اس بيماري ماست. هر كسي براي خلاص شدن از دستش كاري مي كنه و من هم اين رژيم رو رعايت مي كنم و سال بعد با انجام ام آر آي جديد نتيجه ي خودمو به شما اعلام مي كنم.
چرا مصرف شیر برای سلامت دندانها و سلامت بدن بطور کل مضر است?

بیشتر مشکلات دندان‌ها ریشه در عدم توازن مواد مورد نیاز بدن دارند که خود در اثر تغذیه ناسالم بوجود می‌آیند. هر کوششی برای درمان بیماری‌های دهان و دندان اگر به موضوع بنیادین تغذیه سالم نپردازد نهایتاً محکوم به شکست خواهد بود. به این دلیل بسیاری از دندانپزشکان به درستی تأکید بر تغذیه درست و سالم برای سلامت کل بدن می‌کنند. بطور کل می‌توان گفت که سلامت دندان‌ها به سلامت کل بدن وابسته است.
نقش سیستم ایمنی بدن در سلامتی بر هیچ کس پوشیده نیست. گفته می‌شود که سلامت سیستم ایمنی در بیماری‌های دهان و دندان نیز نقش عمده بازی کرده اهمیت فراوانی در پیشگیری این بیماری‌ها دارد.
نقش مصرف شیر در مختل کردن کار سیستم ایمنی بطور خاص و در مساعد کردن محیط کلی بدن برای ایجاد و توسعه بیماری‌ها، سال‌هاست که توسط تحقیقات فراوان ثابت شده است.
محققان نشان داده‌اند که پروتئین موجود در شیر بنام «کازئین» در ایجاد بیماری‌های جدی مانند گروه بیماری‌های «خود ایمنی» (autoimmune)، دسته‌ی بیماری‌های التهابی، انواع سرطان‌ها و بسیاری ناهنجاری‌های دیگر نقش عمده‌ای بازی می‌کنند.
بطور نمونه بیماری‌های خود ایمنی مانند ms (Multiple Sclerosis) ، آرتروز روماتوئید، دیابت نوع یک، آلرژی‌های مختلف، با مصرف شیر ایجاد و یا پیشرفته‌تر می‌گردند.
این مسئله در مورد بیماری‌های التهابی مانند آرتروز استخوانی، کولیت‌های مختلف و انواعی از سرطان‌ها نیز صادق می‌باشد. بطور مثال تحقیقاتی در دانشگاه شیکاگو در ایالت ایلی‌نوی نشان دهنده نقش کازئین شیر در ایجاد و رشد سرطان سینه می‌باشد. آزمایشات دیگری ثابت می‌کنند که این پروتئین نقش مخربی در ایجاد و رشد سرطان کبد و پروستات دارد.
مکانیسم تأثیر پروتئین شیر در اختلال دستگاه ایمنی بدن بدین صورت است که با مصرف شیر گاو مجموعه‌ای از پروتئین‌های بیگانه وارد بدن انسان می‌گردد. بخشی از این پروتئین‌ها در روده‌ها بشکل نیمه کامل هضم شده ایجاد قطعه پاره‌هایی از زنجیرهای اسیدهای آمینه می‌کنند.
این زنجیرها می‌توانند شباهت ساختمانی به برخی پروتئین‌های موجود در بدن داشته، باعث حمله سیستم ایمنی به این پروتئین‌های نیمه هضم و پروتئین‌های خودی شبیه آنها در بدن گردند. بطور مثال ثابت شده که دیابت نوع یک می‌تواند به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن به سلولهای تولید کننده انسولین در پانکراس که شباهت ساختمانی با قطعه زنجیرهای پروتئین‌های نیمه هضم موجود در شیر دارند بوجود آید.
تحقیقات نشان می‌دهد که در کودکانی که دچار دیابت می‌شوند و در دوران نوزادی شیر گاو مصرف کرده‌اند پادتن ضد سرم آلبومین گاوی (Bovine Serum Albumin) یا BSA به حد قابل توجهی بالا بوده در صورتی که در کودکان غیر دیابتی این پادتن به میزان بسیار، بسیار اندک وجود داشته یا کاملا غایب می‌باشد.
پروسه مهم و حیاتی دیگری که توسط مصرف شیر دچار اختلال می‌گردد پروسه تبدیل ویتامین D غیرفعال به فرم فعال در کلیه‌ها می‌باشد. ویتامین D که در حقیقت نوعی هورمون می‌باشد در بسیاری فعل و انفعالات حیاتی بدن که در سلامتی نقش عمده دارند شرکت دارد. ویتامین D با جلوگیری از تولید سایتوکاین‌ها (Cytokines) از ایجاد بیماری‌های التهابی جلوگیری می‌کند. مصرف شیر گاو با مختل کردن این پروسه باعث ایجاد و توسعه بیماری‌های التهابی می‌گردد. مکانیسم این مسئله بدین شکل است که ویتامین D در اثر برخورد اشعه ماوراء‌بنفش در پوست بدن تشکیل می‌شود. این ماده سپس توسط جریان خون به کبد رفته در آنجا به فرم متابولیت‌های غیرفعال ذخیره می‌گردد. این متابولیت‌ها سپس در مواقع مورد نیاز در کلیه‌ها به فرم فعال 1.25D در می‌آیند تا نقش‌های حیاتی و مهم خود را ایفا کنند. آزمایشات نشان می‌دهند که مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی به دلیل ایجاد محیط اسیدی در خون از عمل آنزیمهای کلیه در فعال کردن ویتامین D جلوگیری کرده باعث کاهش قابل توجه میزان 1.25D می‌گردند.
میزان ویتامین D فعال در خون همچنین رابطه معکوس با میزان کلسیم خون دارد. هر چه میزان کلسیم خون بالاتر باشد میزان 1.25D یا ویتامین D فعال کمتر خواهد بود.
کلسیم ماده‌ی معدنی مهمی در کارکرد درست ماهیچه‌ها و عصب‌هاست. میزان کلسیم در خون توسط شبکه بهم پیوسته‌ای از غدد، هورمونها، کلیه‌ها و روده‌ها کنترل می‌شود. تا از دامنه نرمال خود بالاتر یا پائین‌تر نرود. این شبکه با کنترل میزان جذب کلسیم از غذا، میزان دفع آن در ادرار و مدفوع و میزان گرفتن کلسیم از استخوان‌ها و بلکه دندان‌ها، کنترل شدید و منظم کلسیم خون را به عهده دارد. زمانی که میزان کلسیم خون بالا می‌رود، 1.25D کمتر فعال شده در نتیجه کلسیم کمتری جذب گردیده میزان ترشح و خروج کلسیم ادرار و مدفوع بالا می‌رود.
پس اگر میزان مصرف کلسیم بطور غیر ضروری بالا باشد میزان تبدیل به فرم فعال ویتامین D در کلیه‌ها پائین آمده میزان این ماده در خون کاهش میابد.
بنابراین شیر بعلت داشتن کلسیم و پروتئین بالا از دو طریق در کاهش میزان ویتامینD نقش داشته و در نتیجه بدن را در مقابل عوامل التهابی بی‌دفاع می‌گذارد.
شیر همچنین به دلیل دارا بودن فاکتورهای رشد انسولین مانند (Insulin like growth Factors, IGF) باعث سرعت بخشیدن به رشد سلول‌ها از جمله سلول‌های سرطانی می‌گردد. بسیاری از سرطان‌ها بنابراین می‌توانند توسط شیر ایجاد شده یا رشد سریع‌تر پیدا کنند.
آنچه در بالا ذکر شد تنها بخش کوچکی از تأثیرات منفی مصرف شیر در پروتئین‌های حیوانی در سلامت است.
درباره عوارض دیگر مصرف شیر گاو می‌توان از نقش آن در تولید بیماری پوکی استخوان، بیماری‌های قلب و عروق، اسهال، عدم تحمل قند لاکتوز، آلودگی‌های هورمونی و آنتی‌بیوتیکی که خود امروزه منشأ بسیاری اختلالات بیماری‌زا می‌باشند نام برد.
جالب توجه است که بدانیم برعکس باور عوام و بخش اعظمی از پزشکان شیر باعث ایجاد و نه بهبودِ بیماری پوکی استخوان می‌گردد.
شیر با تولید محیط اسیدی در خون (به علت میزان پروتئین بالای شیر) آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این آنرمالی که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته کار ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها برای قلیایی کردن خون آزاد کند. کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف شیر باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد. بیماری‌های عفونی دهان و دندان و کرم خوردگی‌ها نیز که از جمله در اثر رشد باکتری‌ها صورت می‌گیرد با اختلال سیستم ایمنی بدن در اثر مصرف شیر چنانکه در بالا توضیح داده شد ارتباط بلاواسطه و مستقیم دارند.
تجربه هزاران ساله بشر نشان داده که طبیعی‌ترین غذا برای بشر و بهترین نوع تغذیه برای سلامتی رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان است. امروزه تمامی محققان آگاه بدون استثناء مصرف فراوان میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات را برای سلامتی و تندرستی توصیه می‌کنند.
شما هم برای داشتن بدنی سالم و دندان‌هایی محکم و سلامت از مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی در حد ممکن یا بطور کامل اجتناب کرده سبزیجات و میوه‌ها را بخش عمده تغذیه خود قرار دهید.


دکتر زرین آذر
متخصص دستگاه گوارش، کبد و تغذیه
__________________

References

1) Karjalainen J, Martin JM, Knop M et al., “A bovine albumin peptide as a possible trigger of insulin -dependent diabetes”. N England J med. 1992; 327:302-7
2) American Academy of Pediatrics work group on cow's milk protein and diabetes mellitus. Infant feeding practices and their possible relation to the etiology of diabetes mellitus; Pediatrics 1994; 94: 752-54
3) Cavallo MG, Fava D, Monetini L, “ Cell mediated immune response to beta-casein in recent onset insulin-dependent diabetes: Implication for disease pathogenesis”. Lancet 1996; 348: 926-28
4) Outwater JL, Nicholson A, Barnard ND. “ Dairy products and Breast cancer. The IGF-1, estrogen and BGH Hypothesis”. Med. Hypoth. 1997; 48:453-61
5) Gregorio DI, Emrich LJ, ... “ Dietary fat consumption and survival among women with breast cancer”. J Natl cancer Inst 1985; 75: 37-41
6) Holm LE, Callmer E, Hajalmar ML, ... “ Dietary habits and prognostic factors in breast cancer”, J Natl cancer Inst 1989; 81:1218-23
7) Cramer DW, Willett WC, Bell DA, et al. “ Galactose consumption and metabolism in relation to the risk of ovarian cancer”. Lancet 1989; 2:66-71
8) Ratner D, Eshel E,... “ Juvenile rheumatoid arthritis and milk allergy”. J Royal Soc med 1985; 78:410-13
9) Remer T, Manz F, “ Estimation of the renal net acid excretion by adults consuming diets containing variable amounts of protein”. Am clin nutr 1994; 59: 1356-61
10) Feskanich D, Willett WC,... “ Milk, dietary calcium and bone fractures in women: a 12-year prospective study”. Am J Publ Health 1997;87:992-97
11) Van de Laar MAFJ, Van der Korst JK, “ Food intolerance in rheumatoid arthritis. A double blind controlled trial of the clinical effects of elimination of milk allergens and azo dyes”. Ann Rheum Dis 1992; 51:298-302
12) Also same authors , Food intolerance in RA. Clinical and histological aspects. Ann Rheum Dis 1992;51:303-6
13) Chan JM, Stampfer MJ, Ma J et al, “ Insulin- like growth factor-I (IGF-I) and IGF binding protein-3 as predictors of advance stage prostate cancer” J Natt cancer Inst; 94(2002): 1099-1109
14) Norris JM, and Pietropaolo M, Review article; controversial topic series: Milk Protein and Diabetes. J Endocrinol. Invest. 22(1999):568-580
15) Swan RL, Multiple sclerosis: correlation of its incidence with dietary fat Am.J.Med. Sci.; 220(1950):421-430
16) Dip JB. The distribution of MS in relation to the dairy industry and milk consumption; New Zealand med. J 83( 1976): 427-430
17) McDougall JM. 2002 “ MS stopped by McDougall/ swank program”, http:http://www.nealhendrickson.com/mcdou...wank02112.httm. November16,2002
18) Malosse D, and Perron H. “Correlation analysis between mild and dairy product consumptionand multiple sclerosis prevalences: a worldwide study. Neuroepidemiology 11(1992):304-312
19) Bronsan JT, and Bronsan ME, “Dietary protein, metabolic acidosis and calcium balance, In:H.H. Darper(ed.) advances in nutritional research, pp.77-105 New York: plenum press, 1982
20) Savilahti E, Akerblom HK, “ Children with newly diagnose insulin dependent diabetes have increased levels of cow's milk antibodies”, Diabetes Res.7(1998):137-140
21) Yakota A, Yamaguchi T, “ Comparison of islet cell antibodies, islet cell surface antibodies and anti bovine serum albumin antibodies in type I diabetes., Diabetes Res. Clin. Pract. 9(1990):211-217
اگر همه انسانها کارکرد مغزشان یک میلینیوم شکمشان میبود دنیا تعریف دیگری میداشت.evilgrin0039.gif
 تشکر شده توسط : earth , yaro , Sina , BanOoOo , هانیه
  


پیام های داخل این موضوع
خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/01, 01:19 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط TootFarangi - 2010/09/01, 03:34 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/01, 06:28 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/02, 09:39 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط nahid - 2010/09/02, 12:28 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط earth - 2010/09/02, 01:50 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط yaro - 2010/09/02, 07:21 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/02, 08:06 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط nahid - 2010/09/02, 11:18 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/03, 09:06 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط hamid - 2010/09/03, 10:40 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/03, 11:22 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط hamid - 2010/09/03, 12:17 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/03, 12:27 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط TootFarangi - 2010/09/03, 03:23 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط مـه ســـا - 2010/09/03, 04:47 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط ostad2000 - 2010/09/04, 06:07 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط nazaninn - 2010/09/04, 01:50 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/04, 08:17 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط TootFarangi - 2010/09/04, 09:01 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/04, 10:00 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط TootFarangi - 2010/09/04, 10:25 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط TootFarangi - 2010/09/04, 10:28 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/04, 10:32 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط tanha - 2010/09/04, 11:00 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/26, 11:56 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط pariya - 2010/09/27, 09:16 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط omidvar - 2010/09/26, 07:24 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/26, 09:30 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط omidvar - 2010/09/27, 08:49 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط Matilat - 2010/09/27, 10:25 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط شيدا رها - 2013/05/31, 08:00 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط nedaaa - 2014/11/11, 02:47 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط nahid - 2014/11/11, 05:58 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط nedaaa - 2014/11/12, 11:45 AM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط paeazan - 2015/03/05, 07:52 PM
RE: خام‌گیاهخواری - توسط ابراهیم - 2015/03/06, 09:52 PM
RE: خام‌ گیاهخواری - توسط glassheart - 2015/08/06, 12:06 PM
RE: خام‌ گیاهخواری - توسط Reza2573 - 2017/02/13, 08:22 PM
RE: خام‌ گیاهخواری - توسط Silverlight - 2017/10/10, 12:17 PM
RE: خام‌ گیاهخواری - توسط yas8866 - 2017/10/10, 12:31 AM
كمبود ويتامين B12 - توسط Matilat - 2010/09/17, 09:13 PM
خام گیاه خواری - توسط زینب رفیعی - 2014/02/15, 01:51 PM



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
9 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست