2013/08/24, 10:32 AM
سلاااااااااااااااااااااااااام
من اومدم
اول از همه دست مدیرای گل سایتمون مخصوصاً حمید درد نکنه بخاطر این سفر بسیار عالی و خاطره انگیز
دوم از همه دست همه ی اونایی که با وجود شرایط سخت بازم اومدن و تو جمع ما بودن و منو تحمل کردن درد نکنه
سوم از همه جای همه ی اونایی که نبودن خالی کردیم اسم نمیبرم که کسی جا نومه بعد ناراحت بشه جای همتون خای بود
حالا یکم تعریف کنم ما اصلاً ساعت 5 صبح که راه افتادیم حرکات موزون نکردیم
مدیونین اگه فکر کنین من حرکات موزون کردمااااااااااااا
سروشم اصلاً قرص خواب نخورده بود و مثل معتادا نخوابیده بود مام اصلاً ازش عکس نگرفتیمااااااا فکرکردین ما چهجور آدمایی هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟
توی هتلم همه ساکت آروم مودب صبحونه ی هتل خیلی خوب بود یه بنده ی خدایی بود کالباس با کره و پنیر می خورد
گنج نامه ام خیلی بود من و مهسا یه پایی به آب زدیم
بعدم رفتیم لالجین سفال اینا خریدیم بعدم بدون حرکات موزون اومدیم تا آزادی
من اومدم
اول از همه دست مدیرای گل سایتمون مخصوصاً حمید درد نکنه بخاطر این سفر بسیار عالی و خاطره انگیز
دوم از همه دست همه ی اونایی که با وجود شرایط سخت بازم اومدن و تو جمع ما بودن و منو تحمل کردن درد نکنه
سوم از همه جای همه ی اونایی که نبودن خالی کردیم اسم نمیبرم که کسی جا نومه بعد ناراحت بشه جای همتون خای بود
حالا یکم تعریف کنم ما اصلاً ساعت 5 صبح که راه افتادیم حرکات موزون نکردیم
مدیونین اگه فکر کنین من حرکات موزون کردمااااااااااااا
سروشم اصلاً قرص خواب نخورده بود و مثل معتادا نخوابیده بود مام اصلاً ازش عکس نگرفتیمااااااا فکرکردین ما چهجور آدمایی هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟
توی هتلم همه ساکت آروم مودب صبحونه ی هتل خیلی خوب بود یه بنده ی خدایی بود کالباس با کره و پنیر می خورد
گنج نامه ام خیلی بود من و مهسا یه پایی به آب زدیم
بعدم رفتیم لالجین سفال اینا خریدیم بعدم بدون حرکات موزون اومدیم تا آزادی
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
زیر پایت بگذار تا پله شود .....