2013/08/07, 02:34 AM
به شما افتخار میکنیم و مثل همیشه مطمئنیم با دست پر برمیگردین
من که همیشه پز شماها رو به بقیه میدم انگار خودم میرم کوه
حق دشمن مرده باده
امیدوارم این کوه رفتن مثل بمب بترکه و به گوش اونایی برسه که با دیدن فلان برنامه فکر ناتوانی در مورد ام اسی ها کردن که بعدش بگن پس ام اس اینه
اونموقع که تیم آوای امید رو دیدم یه دوچرخه گذاشتم برای بگراندم که منم بهتر شم و برم دوچرخه بخرم..
در رویاهام با شما ها کوه رفتنه
با این کاراتون انگیزه ایجاد میکنین در بقیه
از همتون تشکر میکنم و آرزوی موفقیت دارم براتون
براتون امواج مثبت میفرستیم
"این ماییم، دوباره اینجاییم. با هم هستیم ولی تنهاییم. اینجاییم نه از برای خودخواهی، نه از برای خودنمایی، اینجاییم از سر عشق، اینجاییم از سر شور، از سر غرور. اینجاییم از برای رشد، از برای اوج، از سر جنون، اینجاییم برای پایان، پایان یک آغاز، پایانی که آغازی بلند پروازانه تر را نوید دهد"
من که همیشه پز شماها رو به بقیه میدم انگار خودم میرم کوه
حق دشمن مرده باده
امیدوارم این کوه رفتن مثل بمب بترکه و به گوش اونایی برسه که با دیدن فلان برنامه فکر ناتوانی در مورد ام اسی ها کردن که بعدش بگن پس ام اس اینه
اونموقع که تیم آوای امید رو دیدم یه دوچرخه گذاشتم برای بگراندم که منم بهتر شم و برم دوچرخه بخرم..
در رویاهام با شما ها کوه رفتنه
با این کاراتون انگیزه ایجاد میکنین در بقیه
از همتون تشکر میکنم و آرزوی موفقیت دارم براتون
براتون امواج مثبت میفرستیم
"این ماییم، دوباره اینجاییم. با هم هستیم ولی تنهاییم. اینجاییم نه از برای خودخواهی، نه از برای خودنمایی، اینجاییم از سر عشق، اینجاییم از سر شور، از سر غرور. اینجاییم از برای رشد، از برای اوج، از سر جنون، اینجاییم برای پایان، پایان یک آغاز، پایانی که آغازی بلند پروازانه تر را نوید دهد"
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد