صداقت عزیز، شما با خوردن سیتالوپرام 30 کیلو وزن کم کردید؟ چه خوب پس در شما اثر لاغری هم داشته.
غریبه جان ! منم چند ساله دارم می خورم یه بار چون آنزیمهای کبدیم بالا رفته بود دکتر گفت قرصهاتو قطع کن اما یادش به سیتالوپرام نبود بعد دکتر مربوطه گفت که نباید قطع می کردی خدا بهت رحم کرد که حالت بد نشد
رضا جان دکتر بمن گفت برای خوابت هم خیلی خوبه و همینطور هم هست نمی دونم چرا بعضیا نوشتن خوابمون به هم ریخته
(2013/03/27, 09:13 PM)یه غریبه نوشته است: من برای افسردگی دکتر بهم دادن. بعد از یک ماه حدودا، اثرش شروع شد و عـــــــــــــــــــالی بود!
حالم خیلی خوب شده بود. اما الان یه مدته که سر خود قطع کردم. نمی دونم کارم درست بوده یا نه...
غریبه جان ! منم چند ساله دارم می خورم یه بار چون آنزیمهای کبدیم بالا رفته بود دکتر گفت قرصهاتو قطع کن اما یادش به سیتالوپرام نبود بعد دکتر مربوطه گفت که نباید قطع می کردی خدا بهت رحم کرد که حالت بد نشد
(2012/06/22, 04:09 PM)amirreza نوشته است: منم یه سه ماهیه که روزی یه دونه 20 میخورم یکم خوابمو بهم ریخته ...
رضا جان دکتر بمن گفت برای خوابت هم خیلی خوبه و همینطور هم هست نمی دونم چرا بعضیا نوشتن خوابمون به هم ریخته
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست