2013/06/26, 03:58 PM
(2013/06/26, 03:15 PM)earth نوشته است: 13 ساله ام اس داره؟! سیزده ساله که داره سینووکس می زنه؟! تا جایی که من در جریان بودم سینوکس حدودای سال هشتاد و شش بود که به بازار اومد دقیق یادم نیست ماه رمضون بود. یادمه که یک ماه مجبور شدم که چهار تا سینوکس بزنم. به نظرم عوارض اونکس رو نداشت. یعنی نه تب کردم و نه درد داشتم. سروش به جان خودم تو اگه بری برای سینووکس تبلیغ کنی کلی به نفعشون می شه. سیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزده سال.سعیده خانــــــــــــــــم- من خودم کسی هستم که طرفدار سر سخت اصل دارو هستم- ولی خوب وقتی عملکرده یه چیزی رو پزشکهای معتمد تایید میکنن چرا آدم نگه؟ من به جز سینووکس اسم کدوم داروی ایرانی رو آوردم؟
http://www.cinnovex.com/index.php?option...&type=atom
خوب اینکه میگم دارو خوب بوده بخاطر اینه که خود پزشک گفت برای ما سینوکس آونکس فرقی نداره- روی رسیژن باید بیشتر کار بشه-فرمولاسیون جدید باید بیاد تا درد تزریق کمتر بشه و عملکرد دارو بهبود پیدا کنه-خوب این دو تا از یک شرکته-من میتونستم تبلیغ دو تاشون رو کنم اگر هدفم تبلیغ بود-
سعیده خانم اون روز که کوه رفتیم اون دوستمون که گفتم بیشتر از 10 ساله آونکس میزنن هم همراهمون بودن -بعد از گرون شدن بی دلیل آونکس رفتن رو سینووکس هیچ مشکلی هم ندارن
هم دوست من هستن هم دوست شما- پ خ رو بخونید