2013/06/22, 11:03 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/22, 11:11 AM، توسط sooorooosh.)
آقای fbf من به شما جسارتی نکردم.
بعدشم شما از روی دو تا سایت این مطلب رو زدین من همون دو تا سایتی که شما لینک دادین عضوم. خیلی از تزجمه هام هم از همین دو تا سایت هست-
خوب سایت اعتبار نیست.
من نمیشنم خودم از خودم همچین چیزی بسازم-
اصلاً کلاً نه با شما خیلی های دیگه هستن این بحثها تو موضوع های دیگه بینشون پیش میاد. مثلاً تا یه مدت پیش درگیر این بودیم که آقا بتافرون قوی تر از کوپاکسون هست اونا میگفتن نه ما فلان جا خوندیم کوپاکسون بهتره
رو این حساب من رفتم خود رفرنس اصلی رو گیر آوردم. اادیشن آخر هاریسون
ازش اسکن کردم. کلاً 15 صفحه هست مطالبی که در مورد ام اس هست.
گاید لکچر درمان هم هست. که برای درمان ام اس چکار باید بشه با توجه به نوع ام اس
مطمئن باشین منبعی مطمئنتر از این کتاب وجود نداره.
ایشالا در اولین فرصت اسکن این چند صفحه رو میزارم رو سایت. و به تمامی بحث هایی که بین اطبا پیش میاد خاتمه میدم.
البته با حمید صحبت کردم. یه سری چیز دیگه هم هست که میخوام آپلود کنه. همش و با هم میزاریم رو سایت
تو این کتاب هیچ اسمی از benign MS نیست.
بعدشم شما از روی دو تا سایت این مطلب رو زدین من همون دو تا سایتی که شما لینک دادین عضوم. خیلی از تزجمه هام هم از همین دو تا سایت هست-
خوب سایت اعتبار نیست.
من نمیشنم خودم از خودم همچین چیزی بسازم-
اصلاً کلاً نه با شما خیلی های دیگه هستن این بحثها تو موضوع های دیگه بینشون پیش میاد. مثلاً تا یه مدت پیش درگیر این بودیم که آقا بتافرون قوی تر از کوپاکسون هست اونا میگفتن نه ما فلان جا خوندیم کوپاکسون بهتره

رو این حساب من رفتم خود رفرنس اصلی رو گیر آوردم. اادیشن آخر هاریسون
ازش اسکن کردم. کلاً 15 صفحه هست مطالبی که در مورد ام اس هست.
گاید لکچر درمان هم هست. که برای درمان ام اس چکار باید بشه با توجه به نوع ام اس
مطمئن باشین منبعی مطمئنتر از این کتاب وجود نداره.
ایشالا در اولین فرصت اسکن این چند صفحه رو میزارم رو سایت. و به تمامی بحث هایی که بین اطبا پیش میاد خاتمه میدم.
البته با حمید صحبت کردم. یه سری چیز دیگه هم هست که میخوام آپلود کنه. همش و با هم میزاریم رو سایت
تو این کتاب هیچ اسمی از benign MS نیست.