2013/06/19, 02:23 PM
فواید نخودفرنگی
ويتامينD موجود در نخودفرنگي مي تواند در حفظ و لطافت پوست موثر باشد و نقش آنتي اكسيداني در پيشگيري از بيماريها ايفا كند.
مدير گروه تغذيه مركز بهداشت استان يزد در گفتوگو با خبرنگار وب دا يزد گفت: هر 100 گرم نخود فرنگي 96 كيلوكالري دارد و حاوي 20 درصد كربوهيدرات است كه از اين مقدار 7 درصد آن حاوي فيبر مي باشد بنابراين اين ماده غذايي در دريافت فيبر غذايي نقش بسيار خوبي ايفا مي كند و مي تواند در جلوگيري از يبوست و تنبلي روده نقش بسيار خوبي داشته باشد.
يوسف نقيايي تصريح كرد: همچنين نخود فرنگي حاوي سه درصد پروتئين است كه از اين حيث مي تواند مفيد بوده بخصوص اسيد آمينه شاخه دار در آن نسبتا بالا مي باشد كه مي تواند در رشد كودكان و نوجوانان بسيار مفيد باشد.
اين كارشناس تغذيه، اسيد فوليك موجود در اين ماده غذايي را نسبتا مناسب به ميزان 127 ميكروگرم ذكر كرد و افزود: ويتامينD موجود در آن نيز مي تواند در حفظ و لطافت پوست موثر باشد و نقش آنتي اكسيداني در پيشگيري از بيماريها ايفا كند.
وي همچنين گفت: رنگ سبز اين ماده غذايي نشان از وجود ماده اي بنام لوتئين دارد كه اين رنگدانه در بينايي و حفظ بافت شبكيه نقش بسزايي دارد.
نقيايي خاطرنشان كرد: به خاطر وجود پروتئين و پورين در اين ماده غذايي، مصرف زياد آن مي تواند ميزان اسيد اوريك خون را بالا ببرد بنابراين در افرادي كه دچار بيماري نقرس و يا اسيد اوريك بالاي خون هستند توصيه مي شود در مصرف آن دقت بيشتري کنند.
ويتامينD موجود در نخودفرنگي مي تواند در حفظ و لطافت پوست موثر باشد و نقش آنتي اكسيداني در پيشگيري از بيماريها ايفا كند.
مدير گروه تغذيه مركز بهداشت استان يزد در گفتوگو با خبرنگار وب دا يزد گفت: هر 100 گرم نخود فرنگي 96 كيلوكالري دارد و حاوي 20 درصد كربوهيدرات است كه از اين مقدار 7 درصد آن حاوي فيبر مي باشد بنابراين اين ماده غذايي در دريافت فيبر غذايي نقش بسيار خوبي ايفا مي كند و مي تواند در جلوگيري از يبوست و تنبلي روده نقش بسيار خوبي داشته باشد.
يوسف نقيايي تصريح كرد: همچنين نخود فرنگي حاوي سه درصد پروتئين است كه از اين حيث مي تواند مفيد بوده بخصوص اسيد آمينه شاخه دار در آن نسبتا بالا مي باشد كه مي تواند در رشد كودكان و نوجوانان بسيار مفيد باشد.
اين كارشناس تغذيه، اسيد فوليك موجود در اين ماده غذايي را نسبتا مناسب به ميزان 127 ميكروگرم ذكر كرد و افزود: ويتامينD موجود در آن نيز مي تواند در حفظ و لطافت پوست موثر باشد و نقش آنتي اكسيداني در پيشگيري از بيماريها ايفا كند.
وي همچنين گفت: رنگ سبز اين ماده غذايي نشان از وجود ماده اي بنام لوتئين دارد كه اين رنگدانه در بينايي و حفظ بافت شبكيه نقش بسزايي دارد.
نقيايي خاطرنشان كرد: به خاطر وجود پروتئين و پورين در اين ماده غذايي، مصرف زياد آن مي تواند ميزان اسيد اوريك خون را بالا ببرد بنابراين در افرادي كه دچار بيماري نقرس و يا اسيد اوريك بالاي خون هستند توصيه مي شود در مصرف آن دقت بيشتري کنند.
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!