2013/06/09, 01:28 PM
فک کنم تازه درد منو بدونید 
15 روزه داروم و تزریق نکردم
یعنی نیست که بخرم و بزنم
هفته پیش رفتیم دکتر برام ربیف نوشت، همونجا زنگ زدیم ربیف هم نبود
مجدد برام سینووکس نوشتند، بازم داروخونه ها ندادن و گفتند باید حواله داشته باشین و مهر و چه و چه و چه ...
از داروخونه پرسیدیم، گفتند فقط اکتوفرون دارند، به دکتر اطلاع دادیم
اینبار دکتر برام اکتوفرون نوشتند و از داروخونه سیزده آبان گرفتیم
دقیقا یکشنبه هفته پیش بود
با پرستارم در شرکت بایر شرینگ تماس گرفتم و پرسیدم که نحوه تزریق اکتوفرون هم مثل بتافرونه آیا امشب شروع کنم؟
گفتند نه!!! باید بری شرکتش و تزریقش رو یاد بگیری
دقیقا پنج روز تعطیلی لعنتی رو من حرص خوردم و تحمل کردم تااااااا دیروز شنبه
که شرکتها باز بشن
دیروز شنبه زنگ زدم شرکت اکتوور (خیابان کریمخان - خردمند جنوبی) برای پنجشنبه همین هفته ساعت 10 صبح وقت گرفتم برای آموزش تزریق اکتوفرون
(ناگفته نمونه زودتر وقت میدادن - من خودم نخواستم - چون این هفته امتحان دارم و استرس امتحان برام کافیه)
راستش هم کمی وحشت دارم
هم دلهره
هنوزم بتافرون نیومده
شرکت بایر هم گفت چون مستقیم نمیتونیم بتا رو از آلمان وارد کنیم در حال حاضر تعداد محدودی از طریق ترکیه وارد می کنیم که امکان داره قیمتش 20-30 هزار تومن گرونتر بشه

15 روزه داروم و تزریق نکردم
یعنی نیست که بخرم و بزنم
هفته پیش رفتیم دکتر برام ربیف نوشت، همونجا زنگ زدیم ربیف هم نبود
مجدد برام سینووکس نوشتند، بازم داروخونه ها ندادن و گفتند باید حواله داشته باشین و مهر و چه و چه و چه ...
از داروخونه پرسیدیم، گفتند فقط اکتوفرون دارند، به دکتر اطلاع دادیم
اینبار دکتر برام اکتوفرون نوشتند و از داروخونه سیزده آبان گرفتیم
دقیقا یکشنبه هفته پیش بود
با پرستارم در شرکت بایر شرینگ تماس گرفتم و پرسیدم که نحوه تزریق اکتوفرون هم مثل بتافرونه آیا امشب شروع کنم؟
گفتند نه!!! باید بری شرکتش و تزریقش رو یاد بگیری

دقیقا پنج روز تعطیلی لعنتی رو من حرص خوردم و تحمل کردم تااااااا دیروز شنبه
که شرکتها باز بشن
دیروز شنبه زنگ زدم شرکت اکتوور (خیابان کریمخان - خردمند جنوبی) برای پنجشنبه همین هفته ساعت 10 صبح وقت گرفتم برای آموزش تزریق اکتوفرون

(ناگفته نمونه زودتر وقت میدادن - من خودم نخواستم - چون این هفته امتحان دارم و استرس امتحان برام کافیه)
راستش هم کمی وحشت دارم
هم دلهره
هنوزم بتافرون نیومده

شرکت بایر هم گفت چون مستقیم نمیتونیم بتا رو از آلمان وارد کنیم در حال حاضر تعداد محدودی از طریق ترکیه وارد می کنیم که امکان داره قیمتش 20-30 هزار تومن گرونتر بشه

بارها پرسیده بودند
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید