چیپ چیپ جان بنده بیجا می کنم یه همچین جسارتی بکنم. عرصه عرصه شما جوانان پر شور است نه ما قراضه هایی که الان چهل و هشت ساعت بیشتره که کمرم درد می کنه. با این اوصاف فکر می کنی بتونم دیگه گل و گلکاری کنم؟!
یامی برات توضیح می دم. اگه بخوای تو گلدون ریحون بکاری باید خیلی صبور باشی. من یه نمکدون پلاستیکی رو دانه هاش رو گشاد کردم کمی خاک رو الک کردم به نرمی خاک رس. بعد بذر ریحونا رو می ریزم تو این نمکدون و عین نمک می پاشم سطح گلدون به صورت یه دست. بعد خاک الک شده رو می ریزم تو همین نمکدون که به صورت یکسان روی بذر رو بگیره. بعد با این اسپری های آب هستش خیلی با حوصله سطح آب رو هر یکی دو ساعت نمناک می کنم به صورتی که خاک شسته نشه که بذرها باهاش شسته بشه بره یه سمت. تا چند روز که این کار رو حوصله کنی و انجام بدی همچین که بذرها جوانه بزنه یواش یواش می تونی یه بطری پلاستیکی رو برداری درش رو با یه سیم داغ شده خیلی با سلیقه سوراخ سوارخ کنی تا وقتی با هاش آب می پاشی عین دوش حمام باشه نه عین سیلاب. خلاصه ریحونهایی خواهی داشت مثل این پر پر و پیمون. اینا مال دوسال پیشه:
تازه می تونی فلفل رو هم عین این فلفلها به راحتی برداشت کنی. اینا فلفلهای برادرزاده منه که دوسال پیش یه یکماه که رفته بودند مسافرت سپرده بودند به من که ازشون نگهداری کنم. می گن اینا تزیینی هستند اما من تو خیار شور سال گذشته نه سال قبلش ازش استفاده کردم انقده تنده که نگو. البته فلفلهای خوارکی هم همینطور:
اینم محصول گوجه فرنگی در گلدان:
تازه من شبدر هم کاشتم. بذرش انقده قشنگه رنگاورارنگه. شبدر با سرکه اونم سرکه خونگی انقده خوشمزه است که نگو.
جونم براتون بگه ما گل هم در گلدان پرورش می دهیم مثل این که با آیینه ازش عکس گرفتم آخه روش به اونوره.
در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود/ این شاهد بازاری ......... نوار حافظه ام برید.
یه روز برادرم اومده بود اینجا داشت با کامپیوتر کار می کرد برای من یا خودش رو یادم نیست. بعد یهو دیدم گفت سعیده می خوای یه کاری بکن یکی دو تا درخت گردو هم بکار ببین چطور می شه. شما متوجه شدید چی گفت؟ منم متوجه شدم اینطوری
یامی برات توضیح می دم. اگه بخوای تو گلدون ریحون بکاری باید خیلی صبور باشی. من یه نمکدون پلاستیکی رو دانه هاش رو گشاد کردم کمی خاک رو الک کردم به نرمی خاک رس. بعد بذر ریحونا رو می ریزم تو این نمکدون و عین نمک می پاشم سطح گلدون به صورت یه دست. بعد خاک الک شده رو می ریزم تو همین نمکدون که به صورت یکسان روی بذر رو بگیره. بعد با این اسپری های آب هستش خیلی با حوصله سطح آب رو هر یکی دو ساعت نمناک می کنم به صورتی که خاک شسته نشه که بذرها باهاش شسته بشه بره یه سمت. تا چند روز که این کار رو حوصله کنی و انجام بدی همچین که بذرها جوانه بزنه یواش یواش می تونی یه بطری پلاستیکی رو برداری درش رو با یه سیم داغ شده خیلی با سلیقه سوراخ سوارخ کنی تا وقتی با هاش آب می پاشی عین دوش حمام باشه نه عین سیلاب. خلاصه ریحونهایی خواهی داشت مثل این پر پر و پیمون. اینا مال دوسال پیشه:
تازه می تونی فلفل رو هم عین این فلفلها به راحتی برداشت کنی. اینا فلفلهای برادرزاده منه که دوسال پیش یه یکماه که رفته بودند مسافرت سپرده بودند به من که ازشون نگهداری کنم. می گن اینا تزیینی هستند اما من تو خیار شور سال گذشته نه سال قبلش ازش استفاده کردم انقده تنده که نگو. البته فلفلهای خوارکی هم همینطور:
اینم محصول گوجه فرنگی در گلدان:
تازه من شبدر هم کاشتم. بذرش انقده قشنگه رنگاورارنگه. شبدر با سرکه اونم سرکه خونگی انقده خوشمزه است که نگو.
جونم براتون بگه ما گل هم در گلدان پرورش می دهیم مثل این که با آیینه ازش عکس گرفتم آخه روش به اونوره.
در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود/ این شاهد بازاری ......... نوار حافظه ام برید.
یه روز برادرم اومده بود اینجا داشت با کامپیوتر کار می کرد برای من یا خودش رو یادم نیست. بعد یهو دیدم گفت سعیده می خوای یه کاری بکن یکی دو تا درخت گردو هم بکار ببین چطور می شه. شما متوجه شدید چی گفت؟ منم متوجه شدم اینطوری
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش