(2013/06/02, 12:53 PM)حامدی فر نوشته است: دوست عزیز
الان ۸ ساله که سینووکس در بازار است و قیمت واقعی آونکس هیچوقت یک میلیون تومان که قیمت واقعی آن است نبوده به عیر از یکسال اخیر
پس داستان حمایت از تولید داخل نیست ما در همون شرایطی که شما می گی در کتار داروی خارجی با قیمت پایین رقابت کردیم
اما دلیل اینکه ربیف یا بتافرون یا آونکس گرون شده اینه که در راستای طرح هدف مندی یارانه ها یارانه ی داروهای ام اس هم خذف شد
من در خصوص زیفرون نظری نمی دهم چون تولید ما نیست اما در خصوص سینووکس و رسیژن در خدمتتون هستم فقط این را بدانید که قیمت گذاری داروها با وزارت بهداشت است و دادن و ندادن یارانه هم با اونها ما فقط تلاش کردیم بتونیم داروی ارزانتر با همان کیفیت بدون دغدغه های ناشی از واردات در کشور تولید کنیم
با تشکر از پاسخ شما
در مورد زیفرون مجاب شدم
ولی در مورد افزایش آنزیم های کبدی که از داروی خارجی یا اصلی به مشابه ایرانی تغییر دارو دادم این مربوط همه داروهاست
دولت قرار بود یارانه دارو را از دارو برداره
وبه خود بیمار به صورت یک کارت هوشمند مخصوص دارو بده
و بیمار با در دست داشتنه آن کارت به داروخانه بره و داروی مورد نیازش را تهبه کنه
که دولت حدود 6 ماه فقط یارانه دارو حذف کرده ولی هنوز که هنوزه هیچ کارتی به بیماران خاص نداده
کارت هوشمند دارو خیلی طرح خوبی بود چون شرایط خرید دارو هابی تولید داخل و خارج برای بیمار یک سان شده
و بیمار در انتخاب داروی که بهش سازگارتر است نگرانی قیمت را نداشته باشه
ولی چی بگم
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems