2013/06/02, 11:21 AM
خواص باقالا
1. طبع باقلا تازه ، سرد و تر است. باقلای خشك سرد و خشك است.
2. دارای ویتامینهای (آ ، ب ، ث) میباشد و املاح مفیدی از جمله آهن، آهك و فسفر دارد.
3. برای كمخونی مفید است.
4. تقویت كننده مغز قلم استخوانها میباشد.
5. خشك شده آن قدرت غذاییاش بیشتر از تازه آن میباشد ولی ویتامین ث آن كم میشود.
6. در عین حال كه برای كم خونی مفید است ولی افرادی كه نسبت به آن حساسیت دارند از خوردن آن خودداری كنند. چون گلبولهای خون آنها سفید میشود و سریعاً دچار كمخونی میشود و اگر چنانچه خون تزریق نكنند امكان مردن آنها بهوجود میآید.
7. برای از بین بردن لكههای پوست باقلا را پخته له نموده بهصورت ماسك روی پوست بگذارید.
8. كسانی كه نقرس دارند 40 گرم باقلا را در یك لیتر آب بجوشانند و در فواصل غذا یك فنجان بنوشند.
9. برای درمان رماتیسم و درد مفاصل و سیاتیك از روش شماره 8 استفاده شود.
10. كسانی كه لاغر هستند جهت تقویت باقلا بخورند.
11. باقلا نیرو دهنده غرایز جنسی است.
12. سریع الهضم است.
13. برای درمان ورم پروستات باقلا را آب پز نموده همراه آب آن میل شود.
14. یك ماسك شاداب كننده پوست: یك قاشق غذاخوری گرد باقلا با گلاب مخلوط كرده روی صورت بگذارید.
15. آرد باقلا بهصورت ماسك ضد رویش مو است.
16. حضرت امام رضا(ع) فرمودهاند: باقلا ساقها را محكم مینماید و خون تازه در بدن تولید مینماید.
17. برای درمان سوختگی آتش ضماد برگ و پوست باقلا را بگذارید.
18. خوردن باقلا برای تقویت عصبی و روحی مفید میباشد.
19. باقلا برای سرفههای خشك مفید است و پاك كننده ریه و سینه میباشد.
20. برای التیام محل ضربخوردگی آرد باقلا را با آرد جو مخلوط نموده بهصورت ضماد بگذارید.
21. برای آسان شدن هضم باقلا، ابتدا باقلا را در آب خیسانده به مدت 24 ساعت سپس پخته كنید.
22. برای درمان میگرن از دمكرده گل آن استفاده كنید.
23. با درمان گوشههای انگشت، برگ باقلا را جوشانده انگشت خود را در آن فرو ببرید.
24. زیادهروی در خوردن باقلا باعث كندشدن ذهن میگردد.
25. برای درمان یبوست از باقلای تازه بهصورت آبپز استفاده كنید.
1. طبع باقلا تازه ، سرد و تر است. باقلای خشك سرد و خشك است.
2. دارای ویتامینهای (آ ، ب ، ث) میباشد و املاح مفیدی از جمله آهن، آهك و فسفر دارد.
3. برای كمخونی مفید است.
4. تقویت كننده مغز قلم استخوانها میباشد.
5. خشك شده آن قدرت غذاییاش بیشتر از تازه آن میباشد ولی ویتامین ث آن كم میشود.
6. در عین حال كه برای كم خونی مفید است ولی افرادی كه نسبت به آن حساسیت دارند از خوردن آن خودداری كنند. چون گلبولهای خون آنها سفید میشود و سریعاً دچار كمخونی میشود و اگر چنانچه خون تزریق نكنند امكان مردن آنها بهوجود میآید.
7. برای از بین بردن لكههای پوست باقلا را پخته له نموده بهصورت ماسك روی پوست بگذارید.
8. كسانی كه نقرس دارند 40 گرم باقلا را در یك لیتر آب بجوشانند و در فواصل غذا یك فنجان بنوشند.
9. برای درمان رماتیسم و درد مفاصل و سیاتیك از روش شماره 8 استفاده شود.
10. كسانی كه لاغر هستند جهت تقویت باقلا بخورند.
11. باقلا نیرو دهنده غرایز جنسی است.
12. سریع الهضم است.
13. برای درمان ورم پروستات باقلا را آب پز نموده همراه آب آن میل شود.
14. یك ماسك شاداب كننده پوست: یك قاشق غذاخوری گرد باقلا با گلاب مخلوط كرده روی صورت بگذارید.
15. آرد باقلا بهصورت ماسك ضد رویش مو است.
16. حضرت امام رضا(ع) فرمودهاند: باقلا ساقها را محكم مینماید و خون تازه در بدن تولید مینماید.
17. برای درمان سوختگی آتش ضماد برگ و پوست باقلا را بگذارید.
18. خوردن باقلا برای تقویت عصبی و روحی مفید میباشد.
19. باقلا برای سرفههای خشك مفید است و پاك كننده ریه و سینه میباشد.
20. برای التیام محل ضربخوردگی آرد باقلا را با آرد جو مخلوط نموده بهصورت ضماد بگذارید.
21. برای آسان شدن هضم باقلا، ابتدا باقلا را در آب خیسانده به مدت 24 ساعت سپس پخته كنید.
22. برای درمان میگرن از دمكرده گل آن استفاده كنید.
23. با درمان گوشههای انگشت، برگ باقلا را جوشانده انگشت خود را در آن فرو ببرید.
24. زیادهروی در خوردن باقلا باعث كندشدن ذهن میگردد.
25. برای درمان یبوست از باقلای تازه بهصورت آبپز استفاده كنید.